Makkelijk nagels lakken in de auto met de nagellakhouder Tweexy

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik neem normaal gesproken niet zoveel tijd voor mezelf. Te weinig tijd zelfs, dat durf ik zo wel te beweren. Nu ben ik niet op zoek naar medelijden hoor, maar ik wil je even uitleggen waarom dit me zo’n fantastisch product lijkt! Een nagellakhouder om makkelijk nagels lakken tot een kunst te verheffen, ik vind het geniaal, vooral voor in de auto.

makkelijk nagels lakken

Waarom een nagellakhouder?

Dat lijkt me niet zo lastig om te benoemen. Ik heb je net verteld dat ik maar weinig tijd voor mezelf vrijmaak. Dat houd dan ook in dat ik – als we naar een feestje gaan bijvoorbeeld-  zolang mogelijk aan het werk ben (of zaken in het huishouden doe, alhoewel dat niet mijn favoriete bezigheid is). Het gevolg ervan is dat ik op het laatste moment mezelf nog even onder de douche slinger. Om vervolgens in mijn mooie strakke jurkje te glijden, mijn haren te doen en mijn make-up bij te werken. Hier heb ik ongeveer 15 minuten voor nodig in totaal. Valt best mee toch?

Wat ik alleen altijd vergeet, dat zijn mijn nagels. As we speak bekijk ik ze even en ik kan je melden… het ziet er niet uit. Of ze zijn niet gelakt, of de nagellak begint ongeveer halverwege mijn nagel omdat het er al weken afbladdert, maar ik de tijd niet neem om de restanten eraf te halen. Momenteel zie ik nog kleine goudkleurige vlekjes op mijn nagels. Herken je dat? Of ben jij altijd tip-top verzorgd?

Laatste moment lak-madam

Afijn. Ik. Dus. Niet. En tot grote ergernis van Frank bedenk ik me dus altijd op het laatste moment dat ik mijn nagels nog wil lakken. Maar willen we niet te laat komen (en uiteraard willen we dat niet), dan kan ik daar niet meer op mijn gemak voor gaan zitten. Het moet dus in de auto. En waar Lotte he-le-maal blij grinnikt dat het allemaal zo lekker ruikt, blijft Frank mopperen dat ik voorzichtig moet zijn met die zooi in de auto. En uiteraard mopper ik met hem mee omdat hij voor mijn gevoel te hard over drempels jast en bochten maakt.

tweexy nagellakhouder voor makkelijk nagels lakken

Makkelijk nagels lakken met Tweexy

Tuurlijk overleven we dit allemaal wel, maar het is gewoon een uitdaging om je nagels enigszins goed te lakken in de auto. De Tweexy nagellakhouder biedt echter wél de oplossing voor een van de problemen! Makkelijk nagels lakken gaat inderdaad wat beter als je het potje echt ‘bij de hand’ hebt. Je schuift de siliconen ring over 2 vingers, potje nagellak erin en klaar voor de start. Of race, als je maar een klein stukje te rijden hebt en je hebt toch 10 vingers te lakken 😉 . Nu zoek ik alleen nog iets om Frank te bedwelmen zodat hij wat rustiger rijdt en het resultaat ook mooi wordt!

tip: Van een oplettende lezeres kreeg ik de tip dat dit vernuftig dingetje ook goedkope aan te komen is. Dan moet je uiteraard wel in het buitenland zijn, maar hé, think out of the box! Hier vind je hem op Amazon  en hier bij Aliexpress.

Wat denk jij, lijkt het je een handig ding? Ik heb overigens van anderen begrepen dat het een multifunctioneel apparaatje is 😉 , hoe en wat… dat moet ik allemaal nog uitvinden.

Andere interessante artikelen over beauty vind je hieronder:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven