Mama Meets You, 30 januari

Kaat Mossel en Mama Magazine organiseren Mama Meets You!

Ben je ook een beetje moe van het  moederen, werken en al die drukke dagen? En verlang je naar een dag helemaal voor jezelf? Kom dan zondag 30 januari naar MeetingPlaza in Maarssen, waar verwenevent ‘Mama Meets’wordt georganiseerd. Een hele dag om te genieten van alle hapjes, drankjes, interessante en gezellige workshops, kookdemo’s en leuke cadeautjes voor jou. Kortom, een dag waarin je jezelf eens in the spotlight kunt zetten!

Wat vind je er?

Wie heeft er nu geen zin in een dagje met leuke workshops? Zo zijn er de hilarisch herkenbare workshops als ‘Sexen op de bank’ en ‘De wet van Sinterklaas’, tot het serieuzere werk op opvoedkundig gebied. Voor elk wat wils! Buiten de workshops om is er ook heel veel te doen. Op de belevingspleinen staan allemaal standjes met stylisten en visagisten, maar ook zijn er winkelstandjes waar onder andere Dresses Only, Jeej en kleertjes.com – een begrip in de online kinderkleding – aanwezig zijn. Je kunt een make-over nemen, er lopen speedstylers rond en er is een heerlijke lunch. Allemaal speciaal voor jou, zodat je je even een dagje geen zorgen hoeft te maken om je kinderen of (schoon)familie en lekker kunt ontspannen.

Op de geweldige locatie bij MeetingPlaza in Maarssen ontvangt Kaat Mossel je met champagne, waarna je je eerste workshop volgt. In de middag volg je de tweede, waarna je de rest van de tijd kunt genieten van alle andere leuke dingen die er te doen zijn. Aan het eind van de dag ben je weer helemaal opgeladen en kun je er weer tegenaan!

Op www.mamameets.nl kun je meer lezen en je direct inschrijven voor deze heerlijke verwen-dag. Vergeet niet bij je aanmelding te vermelden welke workshops je wil volgen!
De kosten zijn € 39,50 inclusief workshops, hapjes, drankjes, de lunch en een hele leuke goodybag. Dus neem je vriendinnen mee en kom naar Mama Meets!

De locatie ‘Meeting Plaza in Maarssen is goed te bereiken, zowel per auto als met de trein. Kijk op www.mamameets.nl voor een routebeschrijving.

Aangezien Jeej (en dus ook MamsatWork) aanwezig is op dit evenement, zullen wij haarfijn verslag uitgeven van de dag, maar dat haalt het natuurlijk niet bij ‘zelf beleven’. Dus pak je agenda, noteer 30 januari, en ontmoet me op de stand van Jeej!


Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven