Mama neemt tijd voor zichzelf

Een paar weken terug vroeg Joyce mij of ik voor Mamsatwork een beautymoment wilde uitproberen en daar een blog over wilde schrijven. Nou daar zei ik geen ‘nee’ tegen want wie wil dat nou niet?

Al snel zat er een hele leuke enveloppe bij de post met daarin de giftcard en een foldertje van beautymoment.nl. Ik kon niet wachten en surfte, met de giftcard in mijn handen, snel naar hun site om te kijken welke salons bij mij in de buurt aangesloten zijn en wat voor behandelingen zij geven.

De site van beautymoment.nl is heel overzichtelijk en binnen een oogwenk had ik dan ook gevonden wat ik zocht, namelijk een overzicht van de salons bij mij in de buurt. En toen kwam voor mij het lastigste onderdeel want ik moest kiezen, laat ik mijn voetjes vertroetelen, worden mijn nagels gepimpt of ga ik voor een heerlijke behandeling bij een schoonheidsspecialiste?

Aangezien ik sinds ik moeder ben geen schoonheidsspecialiste meer heb gezien, voorheen deed ik dat dus iedere maand, heb ik daarvoor gekozen. Mijn huid kan wel een oppepper gebruiken en mijn wenkbrauwen lijken wel die van Brooke Shields in The Blue Lagoon, tijd dus voor wat noodzakelijk onderhoud!

Het fijne van beatymoment.nl is, dat de behandeling die je voor het bedrag van je giftcard krijgt, al ingevuld is. Je hoeft zelf dus niet meer te rekenen en je weet precies wat je krijgt. Met een paar klikken heb je ook alle gegevens van de salon van je keuze en dan is het een kwestie van bellen voor een afspraak.

Door de vakantietijd was het maken van een afspraak een beetje lastig. Iedereen wil nog even snel een behandeling voordat ze op vakantie gaan en de avonduren zaten daardoor bij de salon van mijn keuze al helemaal vol. Gelukkig kon mijn schoonmoeder op onze jongens passen zodat ik lekker overdag kon en wat heb ik genoten.

Ik werd heel hartelijk ontvangen in de salon en voelde mij direct op mijn gemak. De behandeling was heerlijk ontspannend en na een uur stond ik als herboren weer buiten. Ik kreeg al een paar keer de vraag of ik al terug was van vakantie want ik zag er uitgerust en zonder wallen uit. En mijn wenkbrauwen hebben weer een normaal model wat ikzelf wel prettig vind want mijn blik is nu meer open en frisser. Als ik in de spiegel kijk, kijkt er een fris gezicht terug en daar wordt je toch vrolijker van dan van een vermoeide look.

En ik heb maar gelijk een volgende afspraak gepland want dit moet ik dus veel vaker doen. Lekker even tot rust komen en jezelf laten verwennen kan ik iedereen echt enorm aanbevelen. Daarna kan je er weer fris tegenaan. Heb jij nu ook zin gekregen in een beautymoment? Doe dan mee met onze winactie want je kan bij Mamsatwork een giftcard van € 40,- winnen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top