Mamacash kan weer rekenen op steun van MamsatWork

Donatie Mamacash

Onze 1e donatie van 2011 aan Mamacash is weer een feit. Ook voor 2011 heeft MamsatWork besloten om Mamacash te steunen in haar werkzaamheden voor vrouwen over de hele wereld.

Dankzij de adverteerders van de afgelopen maanden hebben wij weer een mooie donatie aan mamacash mogen geven! Wil je ook adverteren en daarmee je steentje bijdragen? Dat kan! Kijk hier voor de mogelijkheden.

Mama Cash is het oudste internationale vrouwenfonds – opgericht in Nederland in 1983.

Zij ondersteunt overal ter wereld – ook in Nederland – vernieuwende en taboedoorbrekende initiatieven van vrouwen, omdat zij gelooft dat maatschappelijke verandering begint bij vrouwen en meiden.

De afgelopen tien jaar heeft Mama Cash circa €19.000.000 geïnvesteerd in de verbetering van vrouwen- en meidenrechten. Zij is actief in Azië, Afrika, het Midden-Oosten, Latijns-Amerika, Europa en de Gemenebest van Onafhankelijke Staten.

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven