Mamanager

Mamamanager

Zo voel ik me vandaag, mamanager. Het zou eigenlijk een woord in de Dikke van Dale moeten zijn. Ik werd vanmorgen wakker en tweette vervolgens dat ik vandaag vooral niet het huishouden zou gaan doen. Een beetje werken voor de webshop en verder mezelf verwennen met lekkere broodjes van de bakker, dat ik met Sam zou gaan spelen en wie weet een filmpje kijken. Echter niks van dit alles. Ik heb geluncht met droge crackers, heb tegen Sam mijn stem verheft (dat kind is 15 maanden, ik ben een trut) en heeft de hele ochtend de tv aangestaan op het Homeshopping kanaal. Mijn naaimachine had er geen zin in (ja die geef ik nu de schuld van mijn mislukte ideeën) en in mijn huis is een bom ontploft. Het bloed wordt weer onder mijn nagels vandaan gehaald door van alles en nog wat. Ik ben een sloof. Maar ik peins er niet over om nu op staan, nu Sam ein-de-lijk in bed ligt om de boel op te ruimen. Ben daar gek zeg, ammehoela! Dus ik kijk vooral niet op van mijn laptop, mijn wereld is nu even heel vierkant.

Plannen

Nee ik ben niet sjaggie, ik ben er klaar mee. Ik ga ervoor zorgen dat ik twee dagen per week heb om mijn werk te doen met vaste verzenddagen. Er zit niks anders op, want ik word gek. Op die dagen mag ik van mezelf niks aan het huishouden doen en staat mijn hoofd alleen naar ontwerpen en uitvoeren. Ik zet mijn zinnen op een nieuw atelier en ben ik plannetjes aan het uitbroeden om te komen waar ik wil. Namelijk bij mezelf. Op de andere dagen wil ik er zijn voor Sam, een gezellige en lieve moeder zijn zonder kort lontje.

Er hangt tegenwoordig een familyplanner in de gang, waarbij ik dus elke dag moet zeggen dat het de bedoeling is dat je daar dus op schrijft hoe de week er uitziet per gezinslid. Ongelooflijk dat ik dat ook nog moet doen. Dat ding hangt er toch niet voor niks! Alles voorkauwen, grrrrr!!!

Ikke

Ik ben ook helemaal niet meer zo goed voor mijn uiterlijk aan het zorgen, mijn huid is gortdroog en de kapper is mijn moeder. Ik koop niks voor mezelf, maar wel voor Sam. En ik wil de soldes in! Kope kope kope! Want echt, dat kan ik goed! Als de beste, echt waar. Ik weet precies waar en wanneer je ergens wezen moet. Ik Amsterdam he, laten we wel wezen. Bij Sissy-Boy moet je bijvoorbeeld op het allerlaatste moment zijn, want dan komen de kleinste prijsjes tevoorschijn. En alle uit de magazijnen. Want ze hebben een hoop hoor, maar wel uitkijken voor missers van tig jaar geleden (ennn de beer is los 😉 )

Ooh wat een heerlijkheid om alles van me af te schrijven. Er zit nog veel meer in hoor! Maar dat komt later wel, first things first 🙂

4 gedachten over “Mamanager”

 1. Avatar foto
  Jeanne van Dijk

  Lieve Marsha,

  Ik heb je blog met een glimlach gelezen en dacht: Marsha is er ook achter!!
  Dus ik zeg: doen zoals je het je hebt voorgenomen!! Lekker regelmaat en je weet waar je aan toe bent. En ga maar eens lekker shoppen voor jezelf, naar de kapper en eventueel naar de schoonheidsspecialiste. You’re worth it!

  Dikke knuffel,
  Jeanne

 2. och schat, dan ben ik ook een trut .. Jan haalde vandaag ook het bloed onder m’n nagels vandaan (hij niet alleen maar dat terzijde 😉 ) en verder .. je moet gewoon doen waar je je goed bij voelt ..

  Dikke kus

 3. *grinnikt* ik kan er niets aan doen, maar zo ben je op je leukst! Ik moet altijd lachen om die drukke Marsha, die net als ik, teveel eist van zichzelf, op het gebied van werk en privé!

  Succes meid, je komt er wel weer doorheen 🙂

 4. Ik lees het al….het verhaal van waar ben “ik’ gebleven? Herkenbaar! Hier een dikke knuffel van mij! En schrijf het maar van je af!

  groetjes Nettie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven