MamsatWork bij Omroep Brabant

Vanochtend om 10.30 kreeg ik een telefoontje. Of dat ik tijd had voor een radio interview met Omroep Brabant. Nou, daar maken we tijd voor natuurlijk!

Omroep Brabant is geïnteresseerd in MamsatWork.. Waarom deze site? Wie zit er achter? Of dat ik dat over een uurtje wil vertellen, ze komen bij me thuis. Nu was ik op het moment van dat telefoontje niet thuis maar bij mijn ouders, en moest dus alle zeilen bijzetten. Lotte uit bed halen, terug naar Schijndel racen, Lotte naar de andere opa en oma brengen en dan op naar huis. Gelukkig is Annelies vanochtend nog door ons huis heen gezwierd (je weet wel… mijn geweldige hulp in huis), en is e.e.a. goed toonbaar.

Ik heb nog net even de tijd om een kop thee te zetten en dan gaat de deurbel. Omroep Brabant voor de deur, met recorder en al. Even koffie zetten en dan kunnen we aan de slag.

Natuurlijk is het geschreven artikel niet exact zoals het verteld is, maar het radio fragment is zeker de moeite waard!

MamsatWork bij Omroep Brabant

En hou de media in de gaten, want binnenkort verschijnen we als het goed is ook op TV!

9 REACTIES

  1. Heb net de radiofragment zitten beluisteren, prachtig verwoord.
    Maar als je dan de op- en aanmerkingen onderaan leest op omroep brabant leest denk ik hoezo negatief reageren voor je eerst de site bezoekt ipv afgaan van een radiofragment.
    Meid ik ben trots op je en vindt het tot heden erg leuk dat je me toendertijd gevraagd hebt om te bloggen.

  2. Leuk zeg! Hoe komen we bij het radiofragment of bij de tekst! Je wordt vast beroemd nu! Dadelijk je eigen glossy, en dan kan ik zeggen dat ik je al kende toen je nog alleen mamsatwork had hahaha

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here