MamsatWork gespot door TV Schijndel

De nieuwsredactie van TVSchijndel heeft op omroep Brabant gespot dat MamsatWork een website is voor werkende vrouwen. Zij vonden dit zo’n leuk initiatief dat ze het persbericht op hun site hebben vermeld en daarbij ook direct de vraag hebben gesteld om toekomstige initiatieven rondom deze site direct te melden. En dat doen we natuurlijk!

Joyce van de Pas
Druk, druk, druk. Bij mij zit er te weinig uren in een dag. Herken je dat? Ik ben getrouwd en heb 2 schatten van kinderen die ik ook graag zo nu en dan achter het behang zou willen plakken. Daarnaast ben ik zelfstandig ondernemer, eigenaar van MamsatWork.nl, en van Zazou.eu een webshop met hippe kinderkleding. Heb je vragen voor me? Mail me, ik geef je graag antwoord.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here