MamsatWork in de Vrouw van de Telegraaf

Dit keer staan we met een interview in de moederdageditie van de Vrouw van de Telegraaf, een mooi 3-vragen interview van een halve pagina. In dit interview wordt kort uiteengezet waarom ik (Joyce van de Pas) ervoor gekozen heb om de site MamsatWork op te richten, hoe ik tegenover werkende moeders sta, èn natuurlijk ook wat wij met moederdag doen.

4 gedachten over “MamsatWork in de Vrouw van de Telegraaf”

  1. Hai Joyce,

    Ik lees nu pas dit stuk, na het schrijven van mijn column. Jij en ik hebben veel overeenkomsten als het gaat om werk en moederschap. Blijkt wel weer!
    Geweldig hoe jij werkt aan MamsatWork!

  2. Avatar foto
    Ans van de Pas

    Geweldig hoe jij je inzet om je droom te realiseren. Ga zo door, want een goed initiatief verdient het om te slagen. Op onze steun kun je blijven rekenen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven