Winacties uit de Koninginnedagspecial

In de Koninginnedagspecial staan geweldige prijzen die je kunt winnen. Wij hebben ze allemaal even op een rijtje gezet, zodat je rustig op zoek kunt gaan naar de antwoorden.

Hoe doe je mee? Stuur je antwoord naar Winactie@mamsatwork.nl  onder vermelding van de betreffende winactie. Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief en like onze facebookpagina. Meedoen met de winacties uit de Koninginnedagspecial kan tot 1 mei 2012. Let wel, winnen kan alleen als je in Nederland of België woont.

Holland in Huis

Win een Wilhemussticker ter waarde van €61,50 van Holland in Huis. Beantwoord hiervoor de volgende vraag: Hoeveel type feeststickers heeft Holland in Huis?

Leuk en Meer

Win een oranje veiligheidshelm ter waarde van €25,00 van Leuk en Meer. Beantwoord hiervoor de volgende vraag: Hoeveel type veiligheidshelmen heeft Leuk en Meer?

Dottig

Win een holland shirt met pettiskirt ter waarde van €53.95 van Dottig. Beantwoord de volgende vraag: Hoe heet de jongensvariant van Dottig?

Esmada

Win een shoptegoed van € 50,00 bij Esmada. Beantwoord hiervoor de volgende vraag: Wat is de slogan van Esmada?

Zazou

Win € 50,00 shoptegoed op Zazou.eu. Beantwoord hiervoor de volgende vraag: Welk merk van Zazou komt uit Australie?

Koelstra

Win een Simba T3 buggy van Koelstra. Beantwoord de volgende vragen: In hoeveel kleuren is de Simba T3 te verkrijgen en vertel ons ook wat de missie van Koelstra is, deze is te vinden op hun faceboekpagina).

Zus en kado

Is je kindje geboren op 30 april, stuur ons dan een kopie van het geboortekaartje (digitaal) en wie weet win jij win jij dit lakentje met kroon van Zus en Kado!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top