MamsatWork shop

Wat zijn wij trots dat we kunnen melden dat onze webshop geopend is! Vanaf nu kan je bij ons jezelf ook verwennen met mooie, leuke, bijzondere en/of gekke artikelen.

Artikelen die wij vinden passen bij vrouwen in het algemeen, en bij werkende vrouwen in het bijzonder!

Gevlochten leren armbandjes in diverse kleuren

We doen een aftrap met gevlochten leren armbandjes in diverse kleuren, met mooie Swarovski stenen, halfedelstenen en een krachtig Vrouwenbedel eraan! Deze armbandjes vormen niet alleen de aftrap van onze shop, maar zijn ook uniek en exclusief verkrijgbaar bij MamsatWork. We hebben ze namelijk zelf ontworpen, in samenwerking met Melanie Meijer van MM-trading.

Wat ons betreft staan deze armbanden symbool voor wie wij zijn. Krachtige werkende moeders. Hoor jij daar ook bij? En ben jij (net als ik) gek op leuke sieraden en liefst meer dan één? Dan moet je toch echt even neuzen in de shop!

Daarnaast is er op het moment ook een prachtige ketting met klok, de Antique Watch, verkrijgbaar. Kom gauw kijken in de shop en verwen jezelf!

Tip

Heb je een leuke tip voor artikelen die je ook in onze shop vind passen? Laat het ons weten! We zullen blijven proberen ons assortiment aan te vullen en te wisselen.

ps… betalen kan vooralsnog d.m.v. vooruitbetaling, of via Paypal. Mogelijkheden met betrekking tot betalen via Ideal komen zo snel mogelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven