Mamsmagazine , de cadeauspecial

Wij hebben hier inmiddels al heel wat sinterklaas spektakel achter de rug. De aankomst op tv natuurlijk, de live aankomst in ons dorp èn het sinterklaasfeest van afgelopen zondag waar manlief met dochter naartoe is geweest. Inmiddels is de schoen ook al meerdere malen gezet, zingen we liedjes bij de gashaard en schrijven we gedichten om niet iedere dag een cadeautje in de schoen te hoeven doen. Jawel, het is weer zover, de feestmaand is in aantocht. En ook al geloofd zoonlief niet meer in de Goedheiligman… in deze tijd doet hij gewoon gezellig mee, want een cadeautje her en der is natuurlijk nooit weg! Ben jij al helemaal voorzien van cadeautjes voor je kinderen, je man, moeder, zus of opa? Nou, wij niet. Maar ik ben dan ook van het laatste moment. Voor alles een tijd bedenk ik me altijd en ik weiger om al 3 weken van te voren helemaal kant en klaar te zijn met de inkopen.

Gelukkig maar, want ons nieuwe magazine heeft me al weer een aantal geweldige ideeën opgeleverd waar ik dankbaar gebruik van maak. Om te beginnen starten we met de aftelkalender. Uitprinten en ophangen, zodat vooral dochterlief zelf de nachtjes kan tellen en ik dat niet iedere avond zelf hoef voor te herhalen. Daarnaast ben ik zelf helemaal weg van het Plantarium, de plexiglas bak waarin je het groeiproces van planten goed kan zien. Educatief, eco èn trendy. Dus die zet ik voor mezelf op de lijst.

Over de rest ga ik nog even rustig nadenken, want hij staat weer vol met allerlei leuks. Prachtige kadotips, tassen, verwensets en andere hebbedingen. Check snel voor de laatste cadeaus zodat je niet net als ik alles op het laatste moment laat aankomen! Een groot voordeel van dit magazine is natuurlijk dat je niet in de rij hoeft te staan en door de kou hoeft. Laat je verrassen vanuit je luie stoel en beleef de nodige voorpret. Wij wensen iedereen alvast een geweldig feestelijke en gezellige maand toe!

 

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top