Mamsmagazine met thema school, spelen en gamen

 

We zijn er weer! Deze keer heeft het iets langer op zich laten wachten dan normaal. Wegens privé omstandigheden hebben we een tijdje alleen het noodzakelijke gedaan. Maar nu komen we ook weer aan het aangename toe! En dat betekent dat we weer vol energie aan ons nieuwste online magazine hebben gewerkt. Dit item gaat over de combinatie school, spelen en gamen. Ken je Minecraft? Als je een jongensmoeder bent en hij zit in de leeftijd van 8-12 jaar, dan heb je er vast wel eens over gehoord. Minecraft is leuk, maar heeft ook zijn ‘sociale issues‘. Lees Ellen d’r verhaal over haar zoon Dylan.

En hoe gaat het bij jouw kind op school met leren? Wij hebben hier inmiddels al ervaring opgedaan met Squla. Ook daar lees je over. Verder worden de nominaties voor het speelgoed van het jaar besproken door Marije en vind je tal van leuke producten. Als klap op de vuurpijl dan nog de WINACTIES die in het magazine staan. Je kan spellen winnen die ook genomineerd zijn als speelgoed van het jaar, een ipad-hoes of technische toys die hun magie verspreiden. Te gek, zeker met 5 December op komst. Teak a peek and enjoy!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top