Man cave in de woonkamer? Dit is wat je als vrouw kan doen!

Brrr…. Het gebeurt niet vaak hoor, dat de woonkamer in een man cave veranderd, maar vanavond is het weer zover. Voetballuuuuhhhhhh! De man hier in huis is geen übervoetballiefhebber. Maar als hij de kans krijgt dan wil hij nog wel eens naar een partijtje kijken. En helemaal als zijn favoriete ploeg speelt… Ajax. Zo ook vanavond. Ajax-Manchester. En ik? Tja… ik maak me uit de voeten.

Wat als de woonkamer in een man cave veranderd?

Een echte man cave zou in dit soort gevalletjes ideaal zijn! Stoere ruige mannen die bier drinken, waterpijp roken, biljarten, voetballen kijken en naar blote-vrouwen-posters kijken. En voetbal natuurlijk! Het heeft wel wat. Afijn, omdat wij zo’n hok missen hier in huis wordt vanavond onze woonkamer omgetoverd tot man cave. De man gaat met vrienden en zoon kijken. Zoon wordt ‘meegenomen’ in het feest maar heeft op voorhand al gewaarschuwd… misschien eventjes pa, maar niet de hele wedstrijd hoor 😛 . Dat is weer eens wat anders dan een fanatiekeling die zelf ook alleen maar aan voetballen kan denken. Hij heeft denk ik mijn genen 😉 .

man cave in woonkamer

Lees ook: gescout worden met voetballen, hoe spannend!

Maar wat kan de vrouw terwijl doen?

In mijn geval ligt het voor de hand, ik ga werken! Nu doe ik dat vaker in de avond, maar op een avond als deze ligt mijn planning dan helemaal vast. Een man cave met vrouw is tenslotte niets. Daarnaast werkt het best lekker moet ik zeggen met voetballeuzen in mijn oren en de geur van partysnacks in mijn neus. Glas wijn erbij en mijn werkplek is compleet.

Mocht jij niet goed weten wat je kan doen tijdens de man cave overname, dan heb ik hier een aantal tips voor je:

Badderen

Neem een heerlijk lange badsessie! Verzorg jezelf van top tot teen en vergeet vooral de tablet niet mee te nemen voor een fijne Netflix serie. Kan je eindelijk weer naar een vrouwenserie kijken. Tip: neem basisch badzout, kan je gelijk je lichaam ontzuren en de afvalstoffen afvoeren!

Energie over?

Ga aan de poets! Niet mijn favoriete bezigheid, maar bekijk het eens positief. Voor je het weet is de man cave weer in rook opgetrokken en heb je nog een schone bovenverdieping ook! Waarschuwing: laat de woonkamer voor wat het is… de waardering zal namelijk laag zijn als je tijdens het voetbaluurtje van je man de man cave wil uitstoffen 😉 .

Een goed boek

Een uitstekende tip natuurlijk! Je terugtrekken met een goed boek. Niet op de bank, maar bijvoorbeeld in bed. Doe ik te weinig, maar kan ik echt van genieten. Zeker sinds we een nieuw matras hebben van Matt Sleeps welke ik onlangs heb gereviewd en ik ook een rits met mooie boeken klaar heb liggen om te lezen.

De kroeg in

Wedden dat het rustig is? Mits je een kroeg uitkiest waar geen tv hangt natuurlijk. En wedden dat al je vriendinnen meewillen? Een uitgelezen mogelijkheid, want je hebt nog oppas thuis ook 😉 . Geen Engelse taferelen waarbij ze met de benen buitenhangen, nee, gewoon en gezellig bruin (of Grand) café, whatever fancies your needs. En wijn natuurlijk. Lots of wijn. Dat laatste is vooral handig aangezien we de afloop van de man cave situatie nog niet helemaal weten. Loopt deze dramatisch af voor de man, dan heb je zelf tóch een leuke avond gehad! Loopt hij goed af… dan feest je thuis samen nog even verder.

Sportief bezig zijn

Kan natuurlijk ook! Laat de man zich maar in de stank wentelen, jij zoekt de frisse buitenlucht op. Ondanks dat hardlopen niet goed is voor je kan het natuurlijk enorm lekker zijn! Dan mag hij morgen klagen over een kater, jij bent zo fris als een hoentje!

Wat doe jij tijdens de tijdelijke man cave met dito holbewoners in je woonkamer?

Gebruikte afbeelding via Shutterstock

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven