Mandela over leven, liefde & leiderschap

Onze diepste angst is niet, dat we onmachtig zouden zijn,

Onze diepste angst betreft juist onze niet te meten Kracht

Woorden geschreven door Nelson Mandela en woorden die zeker waar zijn. Woorden geschreven door en man die jaren doorbracht in de gevangenis en ondanks alles zijn Kracht en Persoonlijke Vrijheid vast wist te houden. Voor mij dan ook een voorbeeld. Iemand die je al gauw op een voetstuk zou zetten. Het boek geschreven door Richard Stengel geeft 15 inspirende lessen die Nelson Mandela tijdens zijn leven heeft geleerd. Moed, het voortouw nemen, Liefde en het goede in anderen zien zijn maar enkele van de onderwerpen die voorbij komen.

Neem je voor om elke dag 1 hoofdstuk te lezen en ik geef je op een briefje dat dit boek je zal grijpen en je stiekum toch nog even 1 of 2 hoofdstukken “erbij pakt”.

Ontdek de mens achter de “mythe” en kom er achter dat Nelson, net als ons allemaal, ook maar gewoon Mens is. Maar wel een Mens die niet bang is voor zijn eigen Kracht, noch om deze te gebruiken en in te zetten. Dus neem een voorbeeld aan Nelson, laat je inspireren, groei en weet dat ergens in jou ook een Nelson zit!!

Namaste,

Carien

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here