Margot van Loon, working mam van week 44

Rene van Loon geeft zijn vrouw op als working mam van de week!

Wat ik over Margot van Loon kan vertellen is dat ze in 1997 is getrouwd, en naar den haag is verhuist om met mij een leven op te bouwen. Al snel, precies een jaar later werd onze dochter Benthe geboren, op onze trouwdag! En 15 maanden later was ons gezin compleet toen Pepijn werd geboren.

Margot heeft het in die tijd erg druk gehad met deze twee kleine kinderen, en een man met onregelmatig werk als toneelmeester. Vaak stond ze er alleen voor, zeker omdat de meeste familie in Brabant woont.
Toen de kinderen op de lagere school zaten, had Margot een baan bij de jeugd gezondheidszorg, en daar kwam ze er achter dat de functie van gezinscoach goed bij haar paste. Ze is toen een 4 jarige hbo-studie begonnen aan de Haagse Hogeschool, en tijdens deze studie is ze gaan werken als junior gezinscoach.
Na een succesvolle afronding van haar studie, een prachtige scriptie en een mooie 8,5 is ze momenteel werkzaam als Medior gezinscoach.

Margot is iemand die snel het vertrouwen kan winnen van mensen die hulp nodig hebben, ook al zijn deze mensen regelmatig teleurgesteld door diverse instanties. Dit komt mede door haar open karakter, en no nonsens manier van handelen. Al met al een drukke baan, die zeker niet stopt na werktijd.
Naast deze veeleisende baan, blijft ze voor ons gezin een rots in de branding, heeft de huishoudelijke touwtjes losjes in de hand, maakt heerlijke wereldse maaltijden en/of stamppot!
Ook is ze erg betrokken bij de sportvereniging van onze kinderen, of het nu de PR is of de organisatie van koninginnendag, naast het enthousiast aanmoedigen is er ook altijd tijd voor een bijdrage als vrijwilliger.

Als 15 jarig meisje is ze ontdekt als model, en dat loopt als een rode draad door haar leven. Of het nu als jonge vrouw is, of als moeder van 2 kids, ze is èn blijft een prachtige vrouw waar ik supertrots op ben, en waarvan ik hou met heel mijn hart.

Geef jezelf op als ‘Working mam van de week’ en sta een week lang in de spotlights, met je foto op de homepage. Of ken je iemand anders die we in de spotlight kunnen zetten? Geef haar dan op! De enige voorwaarde is dat de vrouw in de spotlight een werkende moeder is. Mail ons. Geef aan wie, wat èn waarom en wie weet kom jij (of zij) in de spotlight te staan!

Wil jij jezelf èn je bedrijf in de spotlight zetten en promoten? Kijk dan hier voor de spelregels. We plaatsen graag je verhaal èn je foto. Waarom? Gewoon! Omdat jij het bent!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top