Marianne Sijberden, working mam van week 5

Marianne Sijberden is hét gezicht van De Perswinkel. Zo schrijft ze persberichten voor webwinkels en verzorgt ook totale publiciteit voor veel van deze shops. Maar Marianne is meer, zo werkt ze ook als freelancer in het communicatie-vak en is ze bovendien de moeder van een zoon van 3 jaar en een dochter van 1,5. Vanuit huis combineert ze haar twee bedrijven met het moederschap, een geweldige combinatie zo vindt ze zelf.

Werk en gezin

“Mijn werk aan huis, geeft me de kans om toch ook veel bij mijn kinderen te zijn. De consequentie dat er hierdoor veel werk in de avonduren en weekenden gedaan moet worden, hoort er nu eenmaal bij. Bovendien krijg ik juist ook ontzettend veel energie van het runnen van mijn bedrijf. Een aantal dagdelen in de week komt er een gastouder aan huis. Ik kan zo effectief werken, maar indien dringend nodig kan ik er toch ook gewoon voor de kinderen zijn.

Door het contact met mijn klanten van De Perswinkel veelal digitaal en telefonisch te onderhouden, kan ik gemakkelijker vanuit huis werken. Twitter sluit daar perfect bij aan. Mijn klanten ontmoet ik zelfs veelal via twitter en zo is eind vorig jaar ook mijn laatste project ontstaan. Samen met een ander communicatie-bureau, geef ik cursussen aan webwinkels.”

Cursus voor webwinkels op zoek naar succes

“In de cursus ‘Werk aan je winkel, val op met je webshop’ leren webwinkeliers hoe ze zelf een groter succes kunnen maken van hun webwinkel. Het valt soms niet mee om je te onderscheiden in de grote massa van vele webshops. Hoe zorg je dat jij geplaatst wordt in de bladen en hoe zorg je dat je de juiste bezoekers trekt en vasthoudt. Maar ook, hoe scoor je hoog in google en hoe maak je goed gebruik van social media. Met nog veel meer onderwerpen op het programma is het een mooi totaalpakket geworden, met praktische handvatten om na de cursusdag zelf mee aan de slag te gaan. Kijk op de website om zien wanneer de eerstvolgende webwinkelcursus is.”

Wil je me persoonlijk volgen? Kijk dan op twitter of check mijn linked-in profiel

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top