Marieska Visser, working mam van week 20

Ik ben Marieska Visser (36), mama van 3 geweldige kindjes en heel gelukkig samen met Xander. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als eindredacteur en als marketing & communicatie manager bij diverse uitgeverijen, heb ik sinds een jaar het geluk om samen met mijn partner precies dat te doen waar ik heel gelukkig van wordt: het combineren van mijn journalistieke skills en de communicatie.

Tijdens mijn verschillende functies, ben ik er achter gekomen dat ik altijd een deeltje miste. Als eindredacteur, miste ik de kant van de marketing & communicatie. Het uitdenken van plannen hoe een bedrijf nog beter, gezonder en groter te maken. En als marketing & communicatie adviseur droomde ik van het redigeren en schrijven van journalistieke artikelen. De vrijheid van je mening kunnen geven, zonder het bedrijfsbelang in ogenschouw te houden.

Intens gelukkig ben ik dan ook dat ik deze twee passies kan verenigen met mijn online magazine Love4kidz.nl. Met dit magazine wil ik ouders een plattegrond bieden in de wonderlijke wereld van het kind. Samen met een team van trendwatchers, freelance journalisten en ouders proberen we kinderproducten en –diensten te spotten, te beschrijven en ‘weg te geven’.

Sinds een  maand hebben we hier het actieplatform Haves4kidz.nl aan toegevoegd. Op deze website vind je om de drie dagen een kinderproduct die met een spetterende korting wordt aangeboden.  Zo krijg je dekans om kennis te maken met leuke, vernieuwende en hippe kinderproducten. En korting is natuurlijk altijd leuk.

Tijdens het opzetten van Love4Kidz.nl kwam ik erachter dat ik zwanger was van ons derde wondertje. Naast Anna van 7, Lucas van 4 hebben we 9 weken geleden ons geluk mogen uitbreiden met de kleine Simon. Door mijn werktijden rond de schooltijden en slaaptijden van de kids te breien, kom ik aan een fulltime baan, maar vind ik daarnaast genoeg tijd om er te zijn voor mijn drie spruiten. Ook al lopen werk en prive aardig door elkaar, ik heb nog nooit zoveel energie gehad als het afgelopen jaar.

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

2 gedachten over “Marieska Visser, working mam van week 20”

  1. Pingback: Younique Media |

  2. Pingback: Creatief lezen, maakt van voorlezen een feest - Love4Kidz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top