Marije Buis, working mam van week 18

Ik wil graag mijn liefste vriendinnetje Marije Buis opgeven als working mom van de week. Zij is mama van twee kids, Lisa en Lucas, en werkt als teamsecretaresse bij Jeugdzorg. Dat is best een pittige baan waar ze veel leed onder ogen krijgt wat natuurlijk niet altijd helemaal uit het hoofd gaat als je thuis ook een gezin met kleine kinderen hebt. Buiten dat heeft ze de afgelopen jaren ook best wat voor haar kiezen gekregen. Haar bevallingen waren zeer heftig met op het nippertje een goede afloop, ze veranderde van baan, haar allerliefste opa overleed, en afgelopen jaar kreeg haar man een scooterongeluk waardoor hij een tijd niet kon werken en Marije alle zeilen bij moest zetten om het gezin draaiende te houden. Ze kreeg natuurlijk hulp van familie, vrienden en buren, maar uiteindelijk kwam het leeuwendeel (zoals dat bij moeders nou eenmaal gaat) op haar schouders terecht.

Ik bewonder haar doorzettingsvermogen en hoe ze nooit ergens haar hand voor om lijkt te draaien als het op haar gezin aankomt. Huishouden draait altijd strak, kinderen netjes in de kleren, taarten bakken en traktaties maken, gezond koken en heel belangrijk: haar vriendinnen aandacht geven. Ze heeft er een heel stel en al wonen wij niet dicht bij elkaar, toch is ze zuinig op en trouw in haar vriendschappen. Deze werkende mama is dus echt een topwijf.  Ze verdient het om eens even in de spotlight te staan. En zoals onze lijfspreuk luidt:

M & M for life!

Marije is opgegeven door haar vriendin Mariska den Hartog

Wil je ook een week lang in de spotlights? Geef je dan hier op!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

1 gedachte over “Marije Buis, working mam van week 18”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top