Mariko van Ojen, working mam van week 36

Een working mam, dat ben ik! Ik (34 jaar) ben getrouwd met Arjen en mama van drie geweldige kindjes: zoon Finn van vijf en tweeling Mees en Saar van net 1,5. En ik werk dus! 34 uur in de week als senior communicatieadviseur bij een gemeente in het zuiden van het land.  En daarnaast beheer ik een website. Op deze site spot ik alle leuke dingen, van uitjes tot traktaties en van webshops tot de DIY’s.  Nu de jongste twee wat ouder zijn, heb ik een nieuwe stap genomen. In november begin ik als teamleider bij een andere gemeente in Zuid – Nederland. Spannend? Ja! Maar oh zo leuk. Een nieuwe uitdaging met nieuwe prikkels, waar ik energie van krijg.

Naast mijn gezin en het werk, neem ik ook graag de tijd voor nog iets heel belangrijks: mijn vriendin en vriendinnen! Ik zou niet zonder ze kunnen!

Genoeg te doen dus met een groot gezin, een pittige baan, een website en sociale contacten. Maar oh wat is het allemaal leuk! Het kost me geen energie, maar ik krijg er energie van! Al heb ik soms echt wel even tijd voor mezelf nodig en die neem ik dan ook: een saunaatje met vriendinnen of een weekendje met een vriendin weg. Even me-time, heerlijk!

Mijn oudste zoon zit in groep 3 en gaat twee dagen in de week met veel plezier naar de BSO. Onze tweeling gaat twee dagen in de week naar de kinderopvang, ook zonder problemen. Twee dagen in de week is papa thuis en op vrijdag is het mamadag! We hebben drie heel vrolijke en makkelijke kindjes (al zouden de jongste twee best wel eens vaker door mogen slapen…) en ons gezin draait op rolletjes.  Ik ben gewoon een leukere mama (en echtgenote) als ik werk, dus met recht een working mam!

Zelf ook een keer als working mam in de spotlight? Geef je op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top