Marina Miracle review; pure vegan gezichtsverzorging

Ik ga jullie wat meer vertellen over een product wat eigenlijk nog vrij nieuw is op de Nederlandse markt, Marina Miracle gezichtsverzorging. Ik gebruik het product nu enkele weken om het uit te testen en deel in deze review graag mijn mening met jullie over Marina Miracle.

Marina Miracle review verzorgingsproducten

Allereerst zal ik je wat vertellen over het tot stand komen van Marina Miracle. Marina -de drijvende kracht achter dit merk- heeft haar leven lang al last gehad van atopisch eczeem en acné. Aangezien de middeltjes die ze voorgeschreven kreeg niet werkten is ze begonnen aan het ontwikkelen van een eigen verzorgingslijn. En niet zonder succes. Marina Miracle is dan wel een jong cosmeticamerk uit Noorwegen, maar daarnaast ook een cosmeticamerk met een heel gerichte passie en ambitie. Vandaar ook de uitrol naar Nederland en België.

marina miracle review

Waar richt Marina Miracle zich op?

Marina Miracle richt zich met name op het gebruik van natuurlijke componenten in de productlijnen die de huid in balans moeten brengen. Het is biologisch, volledig natuurlijk, vrij van parabenen én veganistisch. Daarnaast is alles uiteraard dermatologisch getest.

Diverse producten van dit merk richten zich specifiek op een doelgroep van gebruikers die last hebben van acné, andere onzuiverheden, een rode huid of eczeem. Aangezien ik daar zelf niet zoveel last van heb kan ik daar niet veel over roepen, maar de reviews op hun website zijn daar wel duidelijk over.

Review Marina Miracle

Ik heb een aantal producten van Marina Miracle opgestuurd gekregen om voor een review uit te testen en nu na een aantal weken kan ik je daar zeker wat over vertellen. De producten die ik opgestuurd heb gekregen zijn uit de Amaranth lijn, dus alleen daar kan ik je wat over vertellen.

De Amaranth lijn van Marina Miracle is een anti aging lijn, speciaal voor de wat oudere huid en je begrijpt… aan deze voorwaarde voldoet mijn huid uitstekend 😉 . Ik heb 2 flesjes ontvangen met olie. Een face oil die je dag en nacht kan gebruiken en een night serum die voor de nacht is, maar die je niet iedere nacht moet gebruiken.

Amaranth Face oil van Marina Miracle

Een gezichtsolie waar je maar een paar druppels van nodig hebt. Iedere ochtend en avond, nadat ik mijn gezichtsreiniging heb gedaan gebruik ik deze olie. Een olie die gemaakt is van onder andere Arctische veenbessen en amarant. Het gebruik van de olie is goed te doen, alhoewel ik zelf liever altijd een crème smeer, gewoon omdat ik dat makkelijker vind. Het voordeel van de olie is echter wel dat je er maar heel weinig van nodig hebt. Daarnaast smeert de olie heel goed uit zonder een vettige laag achter te laten. Een fijne bijkomstigheid, want meestal gaat dat anders met olie. Deze Marine Miracle olie laat echter een hele zachte huid achter zonder sporen van vettigheid.

Voor gebruik moe je dit product van Marina Miracle overigens goed schudden want een aantal van de ingrediënten lijken in de olie naar beneden te zakken. Door het schudden zorg je voor een goede menging voordat je gaat smeren.

Persoonlijk vind ik de olie heel fijn om te gebruiken. Hij heeft geen bijzondere geur, smeert goed uit en is prima aan te brengen met de pipet. Iedere ochtend heb ik het idee dat mijn huid er goed uitgerust uitziet. Het is niet zo dat alle rimpels als sneeuw voor de zon verdwijnen, maar in de nacht lijkt mijn huid wel te herstellen van de dag ervoor. En dat vind ik al heel wat.

De Amaranth Facel Oil vind je hier.

Amaranth Night serum van Marina Miracle

Het Night serum gebruik ik zelf 2 keer per week. Aangezien het een serum is met fruitzuren erin moet je het gebruik ervan opbouwen. Je kan het in principe daarna 2-3 keer per week gebruiken om je huid een goede doorbloeding te geven. Het gebruik hiervan is eigenlijk hetzelfde als van de Face oil, behalve dan dat je de huid rond je ogen moet vermijden. Daar smeer ik dan ook de Face oil op het moment dat ik het Night serum gebruik. Vooral ook omdat de huid rondom mijn ogen juist voeding nodig heeft.

Ik heb tijdens het gebruik een keertje gehad dat ik het toch iets te dicht bij mijn oog had aangebracht en daar begon mijn oog een beetje van te tranen, niet zo fijn, dus hou daar rekening mee. De ochtend na het gebruik van het Marina Miracle Night serum lijkt mijn huid er wat frisser uit te zien dan als ik de gewone Face oil gebruik. Daaruit denk ik dan ook op te maken dat het Night serum wel degelijk een effect van vernieuwen en herstellen heeft. Te vaak gebruiken is daarom ook niet goed voor je huid.

De Amaranth Night Serum vind je hier.

Sweet & Creamy oil cleanser van Marina Miracle

Een hele fijne reiniger voor je huid, met een heerlijk geurtje. Bovenstaande twee producten vind ik niet bijzonder ruiken, maar de subtiele kokosgeur van deze oil cleanser is wel heel erg lekker. Ik gebruik deze oil cleanser alleen mijn gezicht te reinigen, het afhalen van de make up doe ik nog steeds met mijn eigen product. Gewenning denk ik, en omdat dat in olie gedrenkte pads zijn vind ik dat heel makkelijker.

De Sweet & Creamy oil cleanser van Marina Miracle gebruik ik dus voor de rest van mijn gezicht. Even nat maken, dan twee ponpjes van de oil cleanser en lekker even masseren. Op de gebruiksaanwijzing staat overigens één pompje te gebruiken, maar ik vind twee pompjes fijner. Anders heb ik net wat te weinig prodcut naar mijn zin.

De cleanser bestaat uit ingrediënten waarvan de meest opvallende voor mij de gefermenteerde broccoli is ;). Wie had er ooit gedacht dat ik broccoli op mijn gezicht zou smeren. De cleanser is daardoor niet alleen rijk aan enzymen, maar ook aan antioxidanten en vitamines.

Eerlijk is eerlijk, ik ben nooit zo van de cleansers, maar deze vind ik echt heel prettig. Hij schuimt nagenoeg niet, en ik heb me laten vertellen dat dat een goede zaak is. Blij mee dus.

De Sweet & Creamy Oil cleanser vind je hier.

Wat kosten de producten van Marina Miracle

Ze zijn niet heel goedkoop, maar ik zie nu al wel dat je er lang mee doet. De set hierboven van de Marina Miracle Amaranth lijn, komt in totaal op € 219,00 uit. Kijken naar het feit dat je 4-6 druppels gebruikt per keer verwacht ik dat je hier echt maanden mee kan doen.

Wil je graag regelmatig eens nieuwe producten uitproberen dan is de Goodiebox wellicht ook een leuke optie voor je.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven