Mariska Hidding van der Meer, working mam van week 44

Mariska is een jonge sterke ambitieuze vrouw, moeder en echtgenote.
Ze is 34 jaar, heeft na het VWO, de HBO-MER gedaan en werkte daarnaast als vrijwilliger bij de brandweer. Ze heeft bij de Inspectie Openbare Orde en Veiligheid meegewerkt aan diverse rapporten over de stand van zaken in het brandweerveld. Twee weken na de geboorte van de oudste heeft ze gesolliciteerd bij een brandweerkorps en is daar toen aangenomen als Algemeen beleidsmedewerker. Ze was verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van vier korpsen.

In 2009 is ze overgestapt naar de brandweer in Haaglanden. Ze is daar brandweercommandant in Schipluiden, Den Hoorn en Maasland. Nu is ze voor deze taak vrijgesteld, zodat ze met enkele commandanten een nieuwe organisatiestructuur voor de brandweer kunnen opzetten.
Dit alles doet ze met volle overgave. Daarnaast is ze vooral moeder van drie kinderen in de leeftijd van 8, 6 en  4 jaar. De kinderen moeten regelmatig naar voetbal of zwemmen gebracht worden. En ook de voetbalclub van de oudste zoon, maakt graag gebruik van haar om spelletjesmiddagen te begeleiden bijvoorbeeld.
Ze is de vrouw van Marc die ook brandweerman is.
En naast deze drukke baan en gezin, heeft ze ook nog hobby’s. Een hobby springt eruit en dat is lezen. Vooral boeken over coaching maar ook andere literaire werken leest ze graag. Ze is nu zelf bezig met het schrijven van een boek.
Ambities genoeg dus.

Ze is mijn dochter en ik ben bijzonder trots op haar.
Om deze trots te onderschrijven, vind ik dat ze het verdient, om in de spotlight te staan.

Ook een keer als working mam in de spotlight staan? Kijk hier!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top