Marjolein Bos van het Stijlmagazine zoekt respondenten

Marjolein Bos is styliste en personal shopper (www.stijlmagazine.nl). Samen met haar collega Karin Frénay schrijft zij een boek over hoe je de perfecte garderobe samenstelt en hoe je met kleding kunt uitstralen wie je bent. Enorm handig voor de werkende moeder natuurlijk! Om er nog beter achter te komen hoe vrouwen shoppen en hoe ze omgaan met kleding en hun uitstraling, hebben ze een enquête samengesteld.

Het invullen van de enquête vergt maar even van je tijd, en zij zijn er erg mee geholpen. En als je je e-mailadres achterlaat, dan maak je ook nog kans op een persoonlijke shoppingsessie met één van hun! Zeker de moeite waard.

Wil je meewerken? Ga dan gauw naar de enquête en doe je ding!

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

1 gedachte over “Marjolein Bos van het Stijlmagazine zoekt respondenten”

 1. Avatar foto
  Berendina Vermeer

  Hallo,

  Zou het mogelijk zijn om een keer op een middag bij mijn werk op locatie een workshop te geven?
  Op onze locatie wonen mensen met dementie. Organisatie Wonen bij September. locatie Kelvinstraat Apeldoorn.
  Eventueel met zorgmedewerkers.
  Zou graag weten wat hiervoor de kosten zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven