Marketing challenge om jezelf uit te dagen en te groeien

Weet je dat goede marketing je bedrijf echt mega kan laten groeien? Of nog sterker, dat als jij vandaag start met slimme marketing je bedrijf er morgen al nieuwe klanten door kan krijgen? En helemaal wanneer je marketingtactieken toepast die anno 2016 écht werken? De Marketing Challenge die ik gevolgd heb heeft dit allemaal in zich. Misschien is het ook iets voor jou ?

Marketing Challenge voor jou en mij

Zo, dat gezegd hebbende … even een korte uitleg. Ik ken Juliette al langer dan vandaag 😉 . Zij heeft me jaren geleden geholpen om Zazou op uitstekende wijze op te zetten. Helemaal gericht op SEO. Juliette is marketingdeskundige en heeft onlangs een gratis Marketing Challenge opgezet om ondernemers zoals jij en ik op gang te helpen met hun marketing. Stap voor stap, met uitstekende tips.

marketing challenge

Heb jij hier ook wel oren naar? Dan heb je mazzel want er komt weer een nieuwe Marketing Challenge aan! De vorige keer heb ik een hele club bloggers in de marketing challenge gezien die allemaal fanatiek meededen. Altijd leuk om dit ‘gezellig’ samen op te pakken. Dus mocht je iemand weten die hier ook bij gebaat is… geef het dan vooral even door!

Voor wie is de Marketing Challenge?

Deze Marketing Challenge is voor iedereen die aan succesvolle marketing wil werken. In je baan of als zelfstandige. Als ZZP-er of MKB-er heb je er veel aan en dus ook zeker voor bijvoorbeeld de bloggers onder ons is het heel interessant. Ook wij hebben baat bij een goede marketing. Met deze Marketing Challenge ontvang je 10 dagen lang gouden marketingtactieken in je inbox en als afsluiter een praktisch e-book. Doe mee en ga vanaf dag 1 aan de slag met de praktische en effectieve marketingtactieken die alle grote marketeers wereldwijd gebruiken. Resultaat verzekerd!

Gratis? Ja! Gratis!

Had ik trouwens al verteld dat hij gratis is? Je hebt dus niets te verliezen! Ja, toch wel… je onzekerheid op het gebied van marketing 😉 . Marketing is namelijk niet moeilijk, maar eigenlijk juist héél leuk. Persoonlijk vind ik het het leukste stukje van ondernemen. Je moet alleen de juiste kennis hebben en weten hoe je het het beste kan aanpakken. En dat leer je van Juliëtte.

Doe je mee? En nodig vooral ook anderen uit om mee te doen, want dan kan je het er ook nog samen over hebben! Twee weten er meer dan één, en samen sparren is altijd fijn. Voor je mindset bijvoorbeeld, maar ook om zaken eens vanuit een ander perspectief te bekijken. Je kan je hier inschrijven voor de Marketing Challenge. Ik zie persoonlijk geen reden om het niet te doen. Daar komt nog eens bij dat Juliëtte niet alleen leuk is als ‘juf’ maar ook gewoon een keihard werkende onderneemster die een ander graag wat wil leren. En daar hou ik van 😉 .

Laat je het me even weten als je je hebt ingeschreven? Kan je doen door hieronder een reactie achter te laten. Succes alvast!

Meer interessante artikelen over marketing vind je hier:

31 gedachten over “Marketing challenge om jezelf uit te dagen en te groeien”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven