Marky Markers geeft kinderen in armoede onderwijs

Wist je dat 250 miljoen kinderen wereldwijd geen of heel slecht onderwijs krijgen? Het nieuwe stiften-merk Marky Markers wil daar verandering in brengen. Leg je kleurboeken alvast klaar, want voor je het weet kleur je een kind naar school!

marky

Marky Markers doel

De kleurrijke stiften van Marky zitten per twaalf verpakt, hebben een ergonomische grip en zijn volledig uitwasbaar, maar nog belangrijker; ieder verkochte verpakking zorgt voor één dag school voor een kind dat in armoede leeft.

En dat is broodnodig om ook die kinderen een toekomstperspectief te bieden.

‘Marky draait om fun, kleur en iets terug geven aan de wereld door educatie. Kleuren en tekenen is van alle tijden. Het helpt kinderen om zichzelf te ontwikkelen. Marky Markers wil dit versterken door te zorgen dat kinderen niet alleen zichzelf ontwikkelen, maar tegelijkertijd ook een ander kind kunnen helpen. Wat een moois streven is dat! Helpen en samen met je ouders iets leren over de wereld waarin we leven.

Marky maakt het ovoor kinderen die het minder goed hebben op deze manier ook mogelijk om naar school te gaan. Van iedere verkochte verpakking wordt een deel gedoneerd en daarmee komt Marky ook bij iedere verkoop een stap dichterbij hun missie. Super goede stiften maken die kinderen èn volwassenen inspireren om verschil te maken.

Marky Markers werkt wereldwijd samen met onderwijsprojecten die kansarme kinderen de mogelijkheid geeft om naar school te gaan. Het eerste project waarmee Marky samenwerkt is Niños de Guatemala. De stiften zijn in verschillende winkels te koop en ook online via de webshop van Marky.

marky

Wij mogen 2 setjes stiften weggeven. Helemaal leuk natuurlijk om je kindje bij het kleuren te vertellen dat er door dit setje stiften een ander kindje naar school kan. Wil je meedoen met de actie? Plaats dan op onze facebook pagina een leuke tekening van je kindje om kans te maken op het setje stiften en geef hieronder even een reactie. De actie loopt tot 25 Januari 2016.

10 gedachten over “Marky Markers geeft kinderen in armoede onderwijs”

  1. Wat een leuk idee. We hebben een tekening van onze dochter opgezocht voor facebook. Mandala met paardjes. Alle 3 kindjes kleuren graag.

  2. Mijn zoontjes sam en lars maken de mooiste tekeningen…. de stiften zijn hier dan ook niet aan te slepen…. vooral rood is altijd op.

  3. Avatar foto
    Eveline Couwenberg

    Wat een mooi initiatief! Mijn kind blij en andere kindjes een betere toekomst. Ik ga een foto tekening inzenden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven