Marley Spoon geeft je keus

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen… het grootste voordeel van Marley Spoon is dat je keus hebt. Jullie weten ongetwijfeld dat we al vaker foodboxen hebben uitgetest zoals Hellofresh en BeterBio, dus toen Marley Spoon ons de mogelijkheid gaf om hun producten en concept te testen zeiden we geen nee natuurlijk. Eens kijken of we kunnen vergelijken 😉 .

En dat begint dan bij het doen van de bestelling. Zodra je hun website opstart loopt het water je in de mond. want de prachtige foto’s maken dat je direct zin krijgt in een lekkere maaltijd. De lol zit hem erin dat je zelf kan beslissen wat je eet, of in ieder geval deels. Marley Spoon wijkt namelijk als ‘New kid on the Block’ af van de reeds bekende foodboxen in Nederland. Zij hebben wekelijks 7 gerechten in hun aanbod zitten waar jij er 2 of 3 van in je box kiest. Zo bepaalt niet een ander volledig wat jij eet die week, maar heb je er zelf ook nog wat over te zeggen. Het kiezen van de gerechten was voor ons geen probleem. Nu zijn onze kinderen niet zulke moeilijke eters, maar zelfs dan denk ik dat je altijd wel een keuze kan maken.

Onze keus valt in de eerste week op gepocheerde koolvis met spaghetti (een regelrechte hit), en Taco van Romanasla (ook heerlijk). In de tweede week kiezen we voor Meiknollen met runderspiesjes (minder favoriet bij de kids) en Tagliatelle met salsiccia en gekarameliseerde tomaten (om je vingers bij af te likken).

Marley_spoon

Marley Spoon is lekker!

Mèn, wat hebben wij lekker gegeten.

Zoals heel veel anderen vind ook ik het een drama om iedere dag weer te bedenken wat ik zal koken. En boodschappen doen is ook al geen favoriete bezigheid hier in huis. Alleen al daarom is het een uitkomst om met een ‘box’ te werken. Maar een beetje aan je budget denken is ook handig. Ik zou er dan zelf ook nooit voor kiezen om iedere dag in de week op deze manier het eten op tafel te zetten. Want het is duurder dan in de winkel. En dat geldt niet alleen voor Marley Spoon, maar ook voor alle andere foodboxen. Maar gemak dient de mens en voor 2 of 3 keer in de week vind ik het een perfecte uitkomst. Je betaald iets meer, maar bespaart weer doordat je niets weg hoeft te gooien èn doordat je niet in de supermarkt verleid wordt om allerlei lekkers in huis te halen.

En in ons geval (met een kind van 6 en een van 10) bleef er nog een portie over ook. Invriezen die hap en je hebt weer een keer een ‘makkelijke maaltijd’. Daar hou ik van!

Marley_spoon_welkomNog even kort over de Marley Spoon box en de recepten. Het ziet er heerlijk vers en gezond uit! Daar valt niet over te discussiëren. En het is ook nog eens leuk openmaken met zo’n persoonlijke noot erbij. Tijdtechnisch gezien kwam ik niet altijd helemaal uit en voor een werkende moeder die op het einde van de dag (omstreeks 17.30) bedenkt dat ze nog het een en ander moet doen en óók nog moet koken, is het niet zo handig om dan nog een uur in de keuken te staan, maar vooruit 😉 . Alles voor het goede doel.

Daar staat wel tegenover dat ik, door te bestellen bij Marley Spoon, gedwongen wordt om weer eens wat anders te koken en dat is genieten. Met een hoofdletter G. Ik vind het heerlijk om weer eens iets anders te proeven dan het standaard eten wat op tafel komt. Als bourgondiër neem ik gewoon te weinig tijd om ècht lekker eten te maken en met zo’n box kom je in een mood die ervoor zorgt dat je jezelf verwent.

Twijfel je nog? Niet doen!

Met de code MAMSATWORK krijg je €20 korting op je eerste bestelling. Dat is de moeite waard! Deze code is tot eind augustus 2015 geldig. Geniet ervan, en laat ons vooral weten wat jij van Marley Spoon vond!

 

 

 

 

1 gedachte over “Marley Spoon geeft je keus”

  1. Hi,
    Net bestelling gedaan bij Marley Spoon, erg benieuwd naar het eten. Wel lastig dat als je met ideal betaald je niet zelf kan wisselen van producten maar de klantenservice moet bellen (zeer goed geholpen en direct uitgelegd dat ze aan dit issue werken).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven