Marlon van de Weetering, working mam van week 37

Ik , Marlon van de Weetering, moeder worden, nee hoor, geen tijd voor. Veel te druk met mijn man, paarden en mijn werk (bankemployé Rabobank). Ik zei altijd, als mijn paard vervelend wordt dan zet ik hem gewoon in de stal en klaar daarmee. Kinderen lijkt me zo’n gedoe.

Maar ja stiekem wordt je toch steeds ouder en om je heen krijgen vrienden, familieleden wel kinderen. Zo ook mijn 3 jaar jongere zusje Eveline. Toen werd ik toch wel heel erg geconfronteerd met zo’n klein mensje dat hun leven helemaal veranderde.

Opeens ging bij mij ook die knop om, wat als ik dit nu eens zou moeten missen. Het lijkt me toch wel heel speciaal moeder worden. Na een gesprek met manlief Ton samen besloten om er voor te gaan, omdat ik het zo graag wilde. Mijn man vond ons leven wel prima zo, maar wilde het mij niet ontnemen, gelukkig.

Ja en dan proberen om zwanger te worden, dat ging niet helemaal van een leie dakje, maar naar ruim een jaar, notabenen op de plek waar Ton me ook ten huwelijk heeft gevraagd in ons favoriete wintersport plaatsje in Oostenrijk ben ik zwanger geworden. Hoe kan het ook mooier?

Op 29 november 2008 mochten we onze zoon Steven verwelkomen. Vanaf dat moment is ons leven compleet veranderd. Ik was net 38 jaar geworden en moest toen keuzes gaan maken voor mijn werk en mijn fanatieke hobby. Maar dat ging me toch gemakkelijker af dan ik had verwacht. Want je wilt er zijn voor je kind. Gewoon alles wat minder, dat was het resultaat. Minder werken en minder paardrijden. Wel wennen, want je bent zo lang gewend aan een bepaald leventje. Maar het is zeker  genieten en we zijn trots dat we zo’n prachtig ventje op de wereld hebben gezet.

Steven gaat begin december alweer naar de basisschool, wat gaat de tijd snel. Daarnaast heb ik het erg naar mijn zin bij Rabobank Eindhoven-Veldhoven waar ik werk als adviseur, de baan is erg goed te combineren met het moederschap. Ik ben 23 september a.s. 18 jaar getrouwd met Ton, we hebben het nog steeds erg gezellig samen en ik geniet ook nog van mijn paarden Pelion en Donna.

Nu ga ik lekker met Steven en hond Yara naar het kabouterbos in de Slabroekse bossen in Uden, heerlijk samen genieten van het mooie nazomerweer op mijn vrije dag. Hoezo een gedoe????

Wil jij jezelf ook opgeven om een week in de spotlight te staan? Lees hier hoe dat werkt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top