Marsha Aarts, working mam van week 22

Mijn naam is Marsha Aarts, ik ben een alleenstaande moeder van drie jongens in de leeftijd van 4, 6 en 8 jaar en ik heb mijn eigen onderneming namelijk Twinkelstyle .

Twinkelstyle is een marktplaats voor handgemaakte producten. Vele verkoopsters verkopen hun eigengemaakte producten via mijn site. Dit kunnen mooie gehaakte knuffels zijn voor baby’s, of schilderijen, sieraden. Maar ook veel patronen om zelf creatief aan de slag te gaan. Ik hou zelf ook van creatief bezig zijn en ik vind het dus ook erg leuk om éénmaal per week op school knutselmoeder te zijn.

Ik woon samen met mijn drie jongens, twee honden en twee katten net buiten Enschede in het bos, waar je de eekhoorntjes door de tuin kunt zien rennen en de jongens op hun trampoline springen. De oudste zit op voetbal en het is mooi om te zien dat hij daar steeds beter in wordt. Net zoals de diverse creatieve producten op mijn site ben ik zelf ook geïnteresseerd in creatieve hobby’s, zoals amigurimi haken, glaskralen maken, breien en taarten maken. Ik word dan ook erg geïnspireerd door mijn eigen site, het is mooi om te zien hoeveel bijzondere dingen er door mensen zelf gecreëerd kunnen worden.”

Wil je ook een week lang in de spotlights? Geef je dan hier op!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top