Martinhal Beach Resort & Hotel, uitstekend geschikt voor me-time

Zo, de vakanties zitten er weer bijna op. Bij ons zijn de kids alweer 2 weken naar school en ook in andere delen van het land nadert het einde of zijn de kinderen alweer aan een nieuw schooljaar begonnen. En mijn bezoek aan Martinhal beach resort & hotel van een aantal maanden geleden is al weer helemaal op de achtergrond geraakt.

Natuurlijk heb je genoten van jullie vakantie, toch? Ik ook! Maar ben je ook een beetje bijgekomen? Ik niet! Heb je gedaan wat je wilde of zou je nog wel even ècht wat tijd voor jezelf kunnen gebruiken? Want zeg nou zelf… een uurtje bankhangen in de avond… dat is meer bijkomen van het ge-ren van de hele dag dan echt even ontspannen.

Ontspannen voor jezelf met Martinhal Beach Resort Hotel

In ieder geval weten wij de ultieme plek waar je wel echt even tot rust kan komen! Eerder dit jaar heb ik al eens laten weten dat ik een heerlijk lang weekend voor de boeg had in Portugal. Daar in het zuiden van Portugal, dichtbij het stadje Sagres  heb ik genoten in het vijfsterrenresort Martinhal Beach resort. Van de rust, de verwennerij, en het ‘alleen zijn’. Even niets moeten, maar gewoon lekker doen waar je zin hebt.

martinhal beach resort & hotel

 

Het Martinhal Beach Resort bekommert zich om haar klanten. Na een 3 uur durende vliegreis word je hartelijk ontvangen door een chauffeur die je met een busje naar het resort brengt. Buiten het feit dat hij je koffers draagt krijg je ook nog eens een lekker fris flesje water als je het busje instapt, èn een verfrissingsdoekje. Dat voelt als zoiets in het kader van ‘kleine moeite, groot gebaar’. Deze allereerste ervaring met Martinhal beach resort & hotel werd positief opgevolgd door nog talloze anderen. Het personeel in dienst van Martinhal lijkt ervan te genieten om je te verwennen. Ze zijn zo ontzettend vriendelijk en leggen je heerlijk in de watten. Precies wat je nodig hebt als je even bij moet tanken.

Martinhal Beach Resort

Alles in het Resort ademt luxe. Van de receptie tot de zwembaden, van de restaurants tot de spa en van de sportfaciliteiten tot de huisjes en hotelkamers. Het is er fantastisch. Voor de echte fanatiekelingen is er een brede keuze aan activiteiten. Ga op ontdekkingstocht per fiets, te voet of te paard in het prachtige natuurpark. Gebruik de heerlijke Martinhal baai met zijn off-shore wind om te leren windsurfen, of ga dolfijnen spotten. Het natuurpark staat bekend om zijn gigantische rotsen en de enorme verscheidenheid aan flora en fauna en staat garant voor genieten.

martinhal beach resort & hotel

Verder is het klimaat zeer aangenaam. Met gemiddeld zo’n 300 dagen zon per jaar (!) geniet de regio van aangename temperaturen het hele jaar rond en de Atlantische bries zorgt tijdens de zomermaanden voor verkoeling, waardoor de zomerhitte zeer draaglijk wordt.

Ben je iets minder sportief maar wil je wel graag inspannen en ontspannen? Volg dan bijvoorbeeld de yogalessen en geniet daarna met volle teugen van de spa, een massage, jacuzzi en sauna. En vergeet niet om af te sluiten met een strandwandeling om niet alleen je lichaam te ontspannen maar ook je hoofd leeg te maken!

martinhal beach resort & hotel

Ik heb Martinhal beach resort & hotel een weekendje mogen ‘proeven’. Het was heerlijk. In eerste instantie zou dochterlief (toen 3) meegaan, maar uiteindelijk ben ik lekker zonder haar gegaan. En dat was goed. Kinderen kunnen er overigens heerlijk vertoeven hoor, daar gaat het niet om. Maar even ‘alleen’ zijn, met een paar mede mamabloggers, dat voelde goed. Lekker eten, rusten en een keer gruwelijk op stap… het kan daar allemaal!

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven