Marvel Universe Live! De nieuwste superhelden show in Ahoy.

Superhelden. We kennen ze van films, strips, games en speelgoed. Hier en daar zie je er nog eentje tijdens carnaval of verkleedpartijtjes. Wat er nog aan ontbrak?
Een spectaculaire live show waarin de superhelden van Marvel Universe tot leven komen en hun kunsten niet op het witte doek, maar in het écht aan hun fans laten zien.Marvel Universe Live

Na ‘Disney on Ice’ en ‘Monster Jam’ brengt Feld Entertainment, wereldleider in tourende  familie producties, de mega-productie Marvel Universe Live naar Rotterdam Ahoy van 11 t/m 13 november 2016.

Tickets voor de Marvel Universe Live show zijn vanaf nu online verkrijgbaar!

Spider-Man, Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Wolverine en nog veel meer Superhelden uit het Marvel Universe stappen van het filmdoek de arenavloer in Rotterdam Ahoy op voor een spectaculaire live show. De show debuteerde in 2014 in Amerika en zet in september voet aan Europese grond met de start van de tour in de UK.  De superhelden verslaan in de arena sinistere schurken, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. De show omvat stunts, vuurwerk, innovatief licht ontwerp, transformatieve 3D projectie, 21 projectoren het grootste vliegsysteem dat ooit gebruikt is voor een live arena tour en er wordt een nieuw Spotlight Tracking Systeem geïntroduceerd. Het vergt meer computerkracht om de projecties uit de show aan te sturen, dan om een space shuttle in de lucht te houden. Need we say more??

Steun jouw superheld(en)! Het lot van het universum hangt er vanaf! Tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar van €22,- tot €60,-. Tevens zijn er voordelige Family Packs verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op MarvelUniverseLive.

Stay tuned want binnenkort mogen we enkele vrijkaarten weggeven!

https://youtu.be/iz6w49iVsvA

 

 

 

 

2 gedachten over “Marvel Universe Live! De nieuwste superhelden show in Ahoy.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven