Bianca Leusink, de wel heel creatieve working mam van week 34

Een nieuw idee en een goed idee. Iedere week zetten we ‘Mams at Work’ in the spotlight. Want zichzelf zullen ze niet snel op een voetstuk plaatsen. Dus doen wij dat 😉 Een kort artikel over een werkende moeder, die onze belangstelling gewekt heeft. Wie is ze en wat doet ze ? Deze keer: Bianca Leusink. Moeder van twee én succesvol kunstenares.

Working mam van de week: Bianca Leusink.

Struinend over Twitter ben ik haar op het spoor gekomen. Bianca Leusing is een vrolijke moeder van 2 zonen en getrouwd met Marcel. Ik ken haar niet zo goed, maar dagelijks gooit ze er op Twitter een paar wijsheden of moppen uit Ze lijkt een vrouw die keer op keer goedgeluimd is. Voor mij voldoende reden om deze vrouw eens in de spotlight te zetten! Een beetje verder zoekend naar de vrouw achter Bianca, bezoek ik haar website: www.biancaleusink.nl .

Bianca is kunstenares en schildert sinds 1998. In 2008 heeft ze haar eigen galerie geopend in Ootmarsum. Bianca krijgt juist inspiratie door te schilderen. Dus hoe meer ze maakt, hoe meer ze wil maken 😉 . Naast schilderijen maakt ze ook beeldhouwwerken. En haar atelier is zo’n succes geworden dat manlief Marcel tegenwoordig de leiding over de galerie heeft. Want Bianca, die heeft haar creatieve handen vol. In haar schilderijen komt wat mij betreft de Bianca naar boven die ik via Twitter enigszins heb mogen leren kennen. Vrolijk, kleurrijk en vol diepgang

 Alles is kunst

Ze maakt overigens niet alleen schilderijen en beeldhouwwerken, maar heeft ook van haar auto een schilderij gemaakt.  Geweldig toch ? Daarnaast heeft ze een ontwerp gemaakt waarmee een elektrische scooter is bedrukt en heeft ze voor Grolsch de verpakking en het etiket ontworpen voor een, in beperkte oplage, eenmalig gebrouwen bier.

Bianca Leusink gebruikt acrylverf en creëert veel diepte in haar schilderijen. Door de kleuren en vrolijke vormpjes zou het zomaar kunnen dat zelfs je kids deze kunst kunnen waarderen… De vrolijke kunst heeft haast iets Afrikaans, maar komt toch echt gewoon van Hollandse bodem 😉 .

Lees ook: Plezier; de basis voor creativiteit en daadkracht

Moeder én kunstenaar

Bianca is een veelzijdige vrouw die laat zien dat werken en moederen prima te combineren valt. Je zou bijna kunnen zeggen dat ze het tot een ware kunst verheven heeft 😉 . Na de geboorte van haar tweede zoon is ze begonnen met schilderen. Sindsdien geeft haar succesvolle atelier de kunstwereld wat extra kleur. Wil je meer weten ? Check haar site!

 

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

1 gedachte over “Bianca Leusink, de wel heel creatieve working mam van week 34”

  1. Pingback: De liefde van je leven… | Mams at Work

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven