De Maxi Dress voor meisjes: de mini-me look van deze zomer

Ieder voorjaar als de klok wordt verzet, de dagen langer worden en de temperatuur langzaam weer boven de 15 graden uitkomt, schiet mijn humeur opeens de lucht in. Niet dat ik de hele winter heb lopen chagrijnen (echt niet!) maar het zonnetje doet zóveel goed. De rokken en jurkjes kunnen weer tevoorschijn worden gehaald – net als de scheermesjes. Heb je nou een dagje geen zin om je benen te scheren, dan kan je toch heel gemakkelijk voor een zomers gevoel gaan (en ondertussen je witte stoppelige stelten bedekken!) in een Maxi Dress. Lang leve dit model! Afgezien van praktisch is zo’n lange jurk ook nog eens hartstikke hip én heerlijk luchtig op warme dagen, vandaar ook de maxi dress voor meisjes look.

maxi dress voor meisjes

Ook voor kleinere meisjes is de Maxi Dress een echte musthave deze zomer. Haar beentjes hoeft ze natuurlijk nog niet te scheren, maar ook jouw mini-me ziet er vast graag op haar best uit, en ook dan is een Maxi Dress een uitkomst. Een leuk armbandje erbij en de Ibiza look is helemaal af!

Maxi Dress voor meisjes, een maximaal zomers gevoel

Dat de Maxi Dress voor meisjes ook deze zomer een echte trend zal zijn is wel zeker. Je ziet ze all over the place. Eigenlijk is het model al sinds de jaren zestig niet meer weg te denken uit modeland, en dat is ook niet zo gek. Zelfs vrouwen die niet van jurkjes houden kunnen de maxi dress wel waarderen. Dikke kans dus dat dit ook voor jouw kleine meisje geldt! Het lange model houdt haar benen bedekt maar zorgt wel voor verkoeling door de luchtige vorm. Bovendien kan er in een maxi dress gewoon nog gerend worden, iets wat voor vrouwen misschien niet zo van belang is, maar voor je dochter vast wel 😉 .

maxi dress voor meisjes

Kijk voor leuke Maxi Dress voor meisjes modellen eens bij Ninie Kinderkleding. Je kan hier terecht voor hippe vrolijke kinderkleding, die eerlijk is geproduceerd. Het laatste dat je wil is natuurlijk dat aan de jurk van jouw meisje kinderarbeid te pas is gekomen, en dan zit je bij Ninie wel goed. Het grootste gedeelte van de collectie wordt zelfs gewoon in Nederland gemaakt. En, mooie bijkomstigheid, er is keuze uit een heleboel leuke Maxi Dresses! Roep je prinsesje er dus maar snel bij, of mag jij de kleding van je dochter nog wel zelf uitkiezen?

Met de code MAW krijg je ook 10% extra korting en vanaf € 60,- is het standaard gratis verzending.

Hoe dan ook, wie de keus ook maakt, je of jullie vinden ongetwijfeld een mooi zomers model naar keuze. Ik word helemaal verliefd op al die vrolijke kleurtjes en krijg spontaan zin in een lekker dagje strand! Want ook daar mag de Maxi Dress natuurlijk niet ontbreken.

1 gedachte over “De Maxi Dress voor meisjes: de mini-me look van deze zomer”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven