Maxomorra kinderkleding: hippe opvallende printjes om lekker in te spelen

Wat wij zo leuk vinden aan Maxomorra kinderkleding, zijn in eerste instantie de opvallende prints. Hip, eenvoudig en aansprekend voor kinderen. Fijn voor de ouders: de kinderkleding is ook nog eens uitstekend van kwaliteit. Wat papa en mama verder belangrijk verder waarschijnlijk nog belangrijk vinden: de prijs. Want die is goed!
Vrijwel alle kledingstukken zijn geprijsd onder de €20, en er is geweldig ondergoed voor maar € 6,90.

Ben jij nog op zoek naar een vrolijke kleding voor je mini-me? Of kwalitatief hoogwaardig ondergoed? Dan zit je bij Maxomorra kinderkleding helemaal goed. En die kleding? Die zit ook nog eens goed!

Maxomorra kinderkleding: hip en vrolijk!

De kinderkleding van Maxomorra wordt dus gekenmerkt door veel kleur, en veel printjes. Met prints van grote pinguins, spookjes, motorfietsen (Harley Davidson!) dus alles wat jouw kind vast ook heel stoer vindt. Van bodysuit voor de allerkleinsten tot een jumpsuit voor de grotere kinderen, en van pyjama tot zomerjurkje. Het assortiment bevat allerlei kledingstukken voor alle seizoenen, en voor overdag én ’s nachts.

Helemaal vrolijk worden wij van de gekleurde designs vol dino’s, sterren, en paarden. En de kinderkleding van Maxomorra is niet alleen leuk om naar de kijken of om in te spelen. De achtergrond ervan is ook nog een mooi verhaal!

Het idee achter Maxomorra kinderkleding

De filosofie achter het ontwerp idee van de kinderkleding van Maxomorra kan worden weergegeven met vier woorden: eenvoud, kleuren, praktisch en kwaliteit. De kleding is lekker draagbaar, want de kids moeten er natuurlijk nog wel lekker in kunnen spelen!De

Maxomorra collectie is ontwikkeld voor kinderen van 0 tot 12. Maxomorra is de trotse drager van het GOTS certificaat, welke garant staat voor het gebruik van ecologisch katoen en een duurzame en ecologische productie. Je shopt de kleding dus ook nog eens duurzaam verantwoord. Ben jij bij het kopen van (kinder)kleding bezig met de achtergrond van producten? Je wilt natuurlijk niet dat de kleding van jouw kind door kinderhandjes is gemaakt. Maar er zijn meer dingen waar je op kan letten. Gelukkig hebben ze dat bij Maxomorra al voor jou gedaan: hun kleding is uitsluitend duurzaam en ecologisch geproduceerd. Dat shopt toch een stuk lekkerder!

Roos en Tijn

Ben je nog toe aan wat vrolijk spul om de kledingkast van je mini me op te luisteren? Sla dan hier je slag! In de webshop Roos en Tijn vind je heel veel mooie kinderkleding. Maar Maxomorra staat toch zeker in ons lijstje met favorieten!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven