Me-time met Pure Me Retreats voor mama’s en mama-to-be’s

Moeder worden… het heeft nogal wat impact. Op je lijf, maar ook mentaal. Soms heb je echt de tijd nodig om te groeien naar het moment dat je kleintje klaar is om op de wereld te komen. In alle drukte is het belangrijk om in de gaten te houden dat je ook tijd voor jezelf maakt. Me-time. Je hebt vast al goede adviezen langs horen komen, zoals bijvoorbeeld ‘neem je rust als het kan, want die komt niet meer terug’. Voor mij eentje waar ik nog regelmatig aan terug denk.

Pure Me Retreats, de specialist in “lifechanging” ervaringen, heeft hierop ingehaakt door onder andere retraites in Zeeland aan te bieden speciaal voor mama’s en “mommy-to-be’s”. Even helemaal opladen bij de yoga en wellness of je innerlijke rust vinden met behulp van een persoonlijke coach; na afloop begin je als herboren aan die ene nieuwe stap in je leven.

Wondertje in je buik? Geniet van je me-time

Tijdens het Mommy-2-Be-Retreat word je als zwangere vrouw goed in de watten gelegd. Je leert er bewust te genieten van de zwangerschap en je optimaal te ontspannen. Ben je onzeker? Ook daar wordt over gepraat. Je bent niet de enige weet je! De Mommy-2-Be-Retreat is een 6-daagse reis waarin je helemaal tot jezelf komt. Van yoga tot een fotoshoot en van een massage tot een lekkere stiltewandeling. Me-time ten top!

me-time_retreat

Escape-to-nature met je baby

Ook lekker is de Mommy & Baby-Retreat als je al bevallen bent. Met deze 6-daagse reis ga je er even helemaal tussenuit samen met je baby. Je leert onder andere je baby masseren en krijgt een mooie babyshoot. Ook handig… wanneer je even behoefte hebt aan wat tijd voor jezelf bij de yoga of wellness, passen de kraamverzorgsters graag op. Verder zijn er babyexperts aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

me-time_retreat_baby

Nu zit ik zelf niet meer in de baby’s maar de opzet spreekt me enorm aan! Alleen al de gedachte aan wat me-time met yoga en wellness lijkt me heerlijk 🙂 . Wie weet komt er een retreat voor werkende moeders die een juiste balans zoeken tussen werk- en privéleven als ze in 2016 ook retreats op Ibiza en Bali aanbieden!

* credits foto's : Fermont Fotografie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven