Meals that get you laid… een echt mannenboek over koken en seks

Jij wilt met haar naar bed. Anders had je haar nooit uitgenodigd. Bam. De eerste twee zinnen van het boek ‘Meals that get you laid’ komen direct duidelijk binnen 😉 . En natuurlijk ben ik getriggerd om verder te lezen, tja… zou jij dat niet zijn?

meals that get you laid

Ik ben benieuwd naar de werking van het mannelijk brein als het gaat over vrouwen, eten en sex. De combinatie van die drie en de weg naar het ultieme doel. Eigenlijk ben ik daar nog meer in geïnteresseerd dan in de gerechten 😉 . Stiekem blader ik natuurlijk eerst even naar mijn eigen sterrenbeeld om te lezen wat ‘Meals that you get laid’ een man zou laten koken met het doel om mij -of enig ander vrouwdier van soortgelijk sterrenbeeld-  uiteindelijk klaar te maken.

Daar gaan we dan!

meals that get you laid

Meals that get you laid

Vraag lukraak aan iemand van welk voedsel je ‘zin’ krijgt en je wordt waarschijnlijk om je oren geslagen met etenswaren als oesters en chocolade en natuurlijk alcohol als drank. Maar volgens de schrijvers van ‘Meals that you get laid’ ben je er dan nog niet. Not by a long shot!

Als man heb je namelijk een lijstje van 4 componenten die je op een avond in moet zetten als je de vrouw in kwestie ook daadwerkelijk wilt verleiden:

  • aandacht
  • spanning
  • intimiteit
  • begrip

Dit lezende zou je denken dat het allemaal wel meevalt, maar vooral bij het component ‘begrip’ begint het lastig te worden. Er worden boeken vol over geschreven… ‘Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus’ is daar al een goed voorbeeld van. Mannen begrijpen niets van vrouwen. Vrouwen zijn niet te begrijpen. Mannen doen hun best niet… maak ervan wat jij wilt… het resultaat blijft hetzelfde…. begrip is onmogelijk. Jij denkt dat je alles voor elkaar hebt, en in een split second heb je het volledig verknalt. Zo gaat het als je als man zijnde je best doet om een vrouw te verleiden.

Maar ‘no more’

meals that get you laid

‘Meals that get you laid’ brengt daar dus verandering in en begint bij de basis van dit alles. De astrologie. Afijn, om een lang verhaal kort te maken… ik skip een groot deel van het boek en verdiep me in sterrenbeeld Vissen. Ook al ben ik redelijk nuchter… het eerste stuk lees ik al knikkend. Met schaamrood op mijn kaken moet ik bekennen dat ik herken wat er staat. Meegaand, in de juiste flow tot alles in staat… maar pas op! Ga niet te ver want dan wordt ze furieus…. JA! Zo ben ik!

En was ik daar maar gestopt met lezen… maar nee, mijn oog trok verder en ik werd weer meegetrokken in het brein van de man. Flauwekul! Astrologische onzin! Als man moet jij je houden aan de recepten, je een beetje verdiepen in de gesprekken die je kan voeren en that’s it 😉 , aldus de schrijvers van dit fenomenale boek.

Zeer zeker de moeite waard!

Kort maar krachtig…. ik vind het een fantastisch boek! Een kookboek is wellicht een te groot woord, aangezien er voor ieder sterrenbeeld één volledige maaltijd aan recepten in staat en meer niet. Als man heb je dus niet veel keus… je kiest òf iedere keer een vrouw met een ander sterrenbeeld, òf je maakt heel vaak dezelfde maaltijd klaar. Maar ter lering ende vermaak is het een geweldig boek wat niet alleen leuk is om te krijgen, maar zeker ook leuk om te geven. Vol prachtige foto’s (niet alleen van de gerechten) en de recepten zijn zeker de moeite waard. Ik zou wel een aantal vrienden weten die ik hier blij mee kan maken 😉 .

Één waarschuwing voor de mannen… zorg ervoor dat de vrouw voor wie je het etentje bereidt het boek ‘Meals that get you laid’ nooit in handen krijgt, want dan kan je avond nog wel eens heel verrassend aflopen en de finishing touch… uhhhh … tip… achterhaal van te voren het juiste sterrenbeeld van je toekomstige partner in bed. Enjoy!

Je koopt het kookboek Meals that get you laid online.

meals that get you laid

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven