Meer bouwplezier voor peuters

Bijna alle kinderen groeien op met de bouwstenen van Lego Duplo, ook mijn dochter. Vrijwel iedere dag wordt ermee gebouwd en gespeeld. Lego Duplo heeft nu speciaal voor kinderen tussen anderhalf en drie jaar oud een nieuwe serie ontwikkeld. Lego Duplo met wielen en een trekkoord, dit maakt actief spelen nog gemakkelijker.

Met deze nieuwe serie van Lego Duplo zorgt Lego Duplo ervoor dat het speelgoed meegroeit met de ontwikkeling van kinderen. “Wij weten dat kinderen rond de leeftijd van anderhalf vaak voor het eerst alleen willen spelen, waardoor onze nieuwe ‘trek mee’ met een trekkoord een welkom nieuwtje is dat actief spelen nu nog gemakkelijker maakt. Tegelijkertijd weten we dat kinderspel zich ontwikkelt met de leeftijd. Daarom hebben we veel moeite gedaan om ervoor te zorgen dat het DUPLO speelgoed meegroeit met de ontwikkelingsstappen van kinderen. Eerst ziet het kind slechts een simpel ‘bouw- en trekspeelgoed’. Door de jaren heen gaat dit deel uitmaken van een grotere creatieve DUPLO speelcontext. Daarom is deze serie het perfecte eerste DUPLO cadeau”, zegt Léon Beckand Verwée, Marketing Manager van LEGO Nederland.

De nieuwe serie bestaat uit 3 dozen vol met speelplezier!

Peuter bouwen en spelen:
Grote bouw- en speelstenen waarmee peuters creatief kunnen experimenteren en spelen. Deze extra grote Lego Duplo stenen vormen de perfecte kennismaking met creatief bouwen voor peuters. De verzameling bestaat uit 17 goed hanteerbare stenen en elementen in frisse en heldere kleuren.

Peuter bouwen en rijden:
Geheel nieuwe “Bouwen en spelen” set voor creatieve peuters om te kunnen experimenteren en spelen. Een verzameling van vijftien fel gekleurde stenen en elementen waaronder een trekwagen, stickers en diverse grote stenen. Alle extra grote elementen passen volledig bij het standaard Lego Duplo stenen en elementen.

Peuter begin bouwset:

De 37-delige set bevat bedrukte en met ogen versierde stenen die perfect te combineren zijn met de standaard stenen. Het deksel van de doos is eveneens een handige bouwplaats.

Doe mee en win!
Namens LEGO DUPLO mogen wij maarliefst 6 dozen ‘peuter bouwen en rijden’ weggeven! Beantwoord de volgende vraag:

Hoe heet de app van Lego Duplo?

Deze winactie loopt tot 11 april 2013

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here