Meer pret in bed challenge, iets voor jou?

De challenges vliegen je om de oren. De meeste gaan langs me heen zonder dat ik ervan opkijk, maar afgelopen vrijdag kwam de Meer Pret In Bed Challenge naar voren bij RTL Late Night. En deze trok toch wel even mijn aandacht 😉 .

meer pret in bed challenge

Ik vind het een prachtige term, de ‘Meer Pret In Bed Challenge’, vind je niet? Het is een challenge die ervoor moet zorgen dat je als vrouw een multi orgasme kan krijgen, de voorloper op een vallei orgasme. En dit heeft alles te maken met jezelf superieur beminnen. Eigenlijk kan je wel stellen dat deze challenge wellicht voor iedere vrouw een streven is om te volgen. Waarom? Nou ja, méér en te is niet altijd goed, maar in het geval van pret in bed met je partner kan het geen kwaad denk ik als dat een onsje (of twee) meer is. En zonder partner moet je er zéker voor zorgen dat je eruit haalt wat erin zit!

is De Meer Pret In Bed Challenge geschikt voor jou?

Volgens maakster Marleen Janssen is deze challenge geschikt voor iedere vrouw die onderstaande vragen met een ‘ja’ kan beantwoorden:

  • Zoek je meer genot?
  • Wil je weten of er nog meer te koop is dan het standaard orgasme wat je inmiddels kent?
  • Wil je je zin in sex vergroten?

Zij (en ik eigelijk ook) kan zich niet voorstellen dat er vrouwen zijn die één of meer van bovenstaande vragen niet met ‘ja’ zouden beantwoorden, dus als je eerlijk bent tegen jezelf… why not? Waarom zou je niet meedoen aan de Meer Pret In Bed Challenge?

In 21 dagen leer je alles over het multi orgasme. En dat levert je meer levenslust op. Van sex en klaarkomen krijgen we meer energie, worden we leukere partners, leukere moeders, vriendinnen, collega’s en ga zo maar door. En het belangrijkste… het levert je zelf ook een hoop extra fun op! Daarnaast is een goed sexleven ook uitstekend voor je relatie èn voor je gezondheid, dat weten we inmiddels.

De eerste Meer Pret in Bed Challenge is inmiddels gestart en maarliefst 9000 vrouwen hebben zich ingeschreven om mee te doen. Maar niet getreurd, morgen start er wéér een nieuwe cursus. Dus lees je dit artikel en wil je graag meedoen (waarom zou je niet?), schrijf je dan in en start morgen. Dan ben je vóór de kerst al zover dat je jezelf kan beminnen zaosl je nog nooit gedaan hebt!

Nu kan ik me voorstellen dat er een hoop vrouwen zijn die het gênant vinden, maar waarom zou je? Niemand hoeft te weten dat je de Meer Pret In Bed Challenge volgt, tenzij je er zelf natuurlijk graag over wilt praten. En als je het niets vindt… dan stop je er toch gewoon mee 😉 .

Ik zeg ‘op naar de vallei’ en een gezond en levenslustig 2016. Succes 😀 . En als je wilt… dan mag je natuurlijk altijd laten weten hoe de Meer Pret In Bed Challenge je bevallen is!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven