Avontuurlijke meisjes jurken van een te gek nieuw merk

Meisjes jurken, mijn meisje is er dol op. Ik ben al lang blij dat ze tegenwoordig ook eens een broek draagt, maar haar voorliefde ligt nog steeds bij jurkjes. Meisjes jurken in roze, paars, maar ook grijs met bijvoorbeeld konijntjes vind ze helemaal top. Jurkjes met tule en in zuurstok kleuren, hoe zoeter hoe liever.

lovestation_22

Maar ik ben een stoere mama en ik hou van stoere kleding. Dat hele zoete vind ik maar niets. Liever broeken dan meisjes jurken of pittige korte rokjes, dat kan dan nog wel. Overigens is dit allemaal vette pech voor mama. Want mijn meisje kan dan wel van zoete dingen houden… zoet is ze zelf niet echt. Het is een stoere chick die weet wat ze wil en dat zal ze vertellen ook. Ik hoef dus niet te denken dat ik ze in kleding kan ‘proppen’ waar madam zich niet lekker in voelt. No way. (heeft ze gelukkig toch iets van mij 😉 ).

Maar inmiddels heb ik een merk gevonden waarmee we in het midden uitkomen. Wel jurkjes, maar dan niet de zoete vorm. Lovestation 22 heeft héle stoere meisjes jurken in haar collectie. Meisjurken waar je op slag verliefd op wordt. Ik dan hè, en mijn dochter ook, dus wie weet jij en je dochter ook wel!

Collectie meisjesjurken Lovestation 22 winter 2015

De collectie met jurkjes is behoorlijk uitgebreid, maar ze hebben meer dan jurkjes alleen. Ook leuke stoere broeken (die mijn madammeke dan weer niet aan wil helaas) en een heel tof rokje wat enorm aaibaar is. Wat ik zelf ook altijd leuk vind is dat alle artikelen een naam hebben. Ik ga me dan zelf altijd een meisje inbeelden waar dit artikel bij past ;). Ik ben nog geen Lotte tegengekomen, dus ik kan nu nog kiezen wat ik wil, maar mocht er een keer een Lotte komen, dan zal dat waarschijnlijk wel een must-have worden 😉 . Verder zie je in deze winter collectie de giraf terug, in gevlekte all over print en in ‘hoofdafbeelding’, de vos, de zebra, de specht èn het hert.

Nieuwsgierig geworden? Je kan Lovestation 22 op een aantal adresjes online kopen.

 

3 gedachten over “Avontuurlijke meisjes jurken van een te gek nieuw merk”

  1. De Top Beau in maat 116 zou zo leuk zijn en past precies bij ons dochter die zo gek is op vogels!Dank je wel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven