Melanie Meijer, Working Mam van week 9

Melanie is één van mijn lieve vriendinnetjes en ik draag haar voor als “Mam van de Week”, omdat ze me altijd begrijpt, voor me klaar staat en me inspireert. En uiteraard, omdat ik vind dat zij een fantastische moeder is! Een voorbeeld voor velen…

Melanie is een mooie mama van twee prachtige dochters, Yasmine (12 jaar) en Loïs (wordt 2 maart 3 jaar). Zij zorgt altijd dat zij er zoveel mogelijk is voor haar meiden en dat terwijl ze sinds een aantal jaar heel druk is met haar eigen bedrijf. Onder de naam MM-Trading heeft zij een groothandel in sieraden binnen TICA. Daarnaast voert Mel haar eigen sieradenlabel “Melz”, importeert zij “Hip&Hippie” kaarsen (100% recyclebaar) uit Amerika en zal zij binnenkort, als distributeur voor Nederland, het sieradenmerk “Lotta Djossou” uit Zweden lanceren in Nederland.

Klinkt heel erg druk en dat is het ook! En daarom vind ik het helemaal bewonderenswaardig dat zij altijd tijd heeft om anderen te helpen, privé maar ook met zakelijke ideeën.

Kortom een sociaalvaardige, hardwerkende, maar vooral lieve mama!

(Deze week gaat de nieuwe site van Melanie online: www.mm-trading.nu)

Melanie is opgegeven door haar vriendin Corry. Corry bedankt, je hebt ze mooi in de spotlight gezet!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

1 gedachte over “Melanie Meijer, Working Mam van week 9”

  1. Hee Melanie, wat leuk dat je Working Mam van de week bent! Leuk om je op de foto te zien en een eer lijkt me dat je bent aangedragen 🙂

    Groetjes,
    Judith

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top