Met de billen bloot … voor 3FM Serious Request

Ondanks het feit dat MamsatWork het hele jaar door moeders en vrouwen ondersteunt door haar donaties aan Mamacash, wil zij ook graag in actie komen voor Serious Request. Natuurlijk, want this one is for mama!

Deze beslissing was niet moeilijk, maar dan pas komt het. Waarmee? Hoe? Wanneer? Met wie? Met wat? Veel vragen en (nog) geen antwoorden. Mamsatwork hoopt erop dat jullie de antwoorden gaan geven!

Hoofdredacteur Joyce van de Pas biedt ‘zichzelf’ namelijk aan om te veilen. En dan niet voor een romantisch nachtje, maar wèl voor andere geweldige ideeën. Het idee, èn het bod, dat mag je zelf bepalen. Je kan daarbij bijvoorbeeld denken aan:

  • een etentje met haar, gecombineerd met een goed glas wijn (uiteraard wordt de rekening dan door MamsatWork voldaan)…
  • haar een dag inzetten als secretaresse/projectmanager/koffiejuffrouw binnen je bedrijf …
  • haar mee laten schilderen in je huis…
  • haar je krantenwijk laten doen…
  • haar een artikel laten schrijven over je bedrijf om te publiceren op MamsatWork…
  • etc…

Maar het mag dus zeker ook iets anders zijn! Uiteraard behoudt Joyce zich het recht voor om zelf te kiezen welke ideeën zij daadwerkelijk in actie om zal zetten. Voorwaarde is wel dat àls jouw idee ‘uitgekozen’ wordt (en dat kunnen er meerdere zijn), je dan ook het geld wat je geboden hebt beschikbaar stelt, zodat MamsatWork dat kan doneren aan 3FM Serious Request.

Je idee èn je bod mag je als reactie hieronder aangeven, maar je mag ook een mail sturen. De ideeën zullen met bod echter wel allemaal op de site gepubliceerd worden, indien gewenst eventueel anoniem.

Met het risico dat niemand zit te wachten op een actie van Joyce van de Pas, zou het natuurlijk toch leuk zijn als deze actie geretweet wordt. Daarnaast mag je ook onze Facebookpagina liken als je op de hoogte wilt blijven van de actie en de reacties, of (nog beter!) om deze actie verder te verspreiden en zoveel mogelijk reacties en boden te creëren.

Je kan bieden t/m 24 December 2011, uitvoering van de actie kan later indien gewenst…

Because this one is for the mama! En hier doen we het voor:

3FM en het Rode Kruis zetten zich elk jaar samen in om een stille ramp onder de aandacht te brengen. 3FM Serious Request 2011 vraagt aandacht voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties. Vanuit het Glazen Huis focust 3FM zich op deze drijvende maar zeer kwetsbare kracht van het gezin.

Alleen
In tenminste vijfentwintig landen ter wereld worden moeders ongevraagd getroffen door oorlog en conflicten. Vaak raken ze alles kwijt. Ze moeten vluchten en zijn kwetsbaar voor seksueel geweld. Weg van huis hebben ze geen eten, geen schoon drinkwater en geen gezondheidszorg meer. Door geweld is hun man vaak omgekomen of vermist, het huis verwoest en de oogst mislukt. Ze staan alleen in de zorg voor hun gezin.

Hulp

Het Rode Kruis helpt deze moeders met essentiele, primaire zaken als onderdak, medische hulp en noodhulpgoederen zoals voedsel, drinkwater, zeep en keukengerei. Maar ook met het verdienen van een eigen inkomen en het terugvinden van in de chaos vermiste familieleden.

Meer weten? Kijk hier

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top