Met een kekke hoed in de zon

Je bent te groot voor een echt zonnehoedje, maar je hebt er eigenlijk wel een nodig. En een pet ach, die heb je al. Wat dacht je dan van deze kekke Fedora hoed met Hawaii print? Lekker zomers en door de kleurtjes makkelijk te combineren! De afmeting  is ca. 53 cm. en de hoed is aan de binnenkant gevoerd met witte of zwarte stof. Hij beschermt tegen de zon en tegen het zweten!

Daarnaast is hij verkrijgbaar in drie verschillende prints bij JLKidsoutlet en van katoen gemaakt. Superhandig ook dat je de hoed zo op vouwt. Makkelijk mee te nemen dus, waar je ook naar toe gaat. De leeftijdsindicatie is 2 tot 6 jaar. Leuk voor in de zomer maar ook voor in de verkleedkist… maar dan wel beloven dat je er niet zo raar bij kijkt! Natuurlijk is deze hoed eenvoudig online te bestellen.

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven