Met kleur de zomer in

De nieuwe zomercollecties stromen ook binnen bij Roos & Tijn ! Eén ding is zeker: deze zomer wordt KLEUR bekennen ! Molo is één van onze favorieten, en is zo als altijd weer vol kleur en prachtige grafische prints. Niet te versmaden. We zien echte boys-prints van hagedissen, Rally-auto’s (Paris Dakar ),  Klassieke Oldtimers, Kitesurfing, maar ook  zonnebloemen, flamingo’s en stadse taferelen.

 

Ook SuperTrash Girls pakt uit met verschillende stijlen, van fluo-flashing- pink en andere neon-tinten, tot zachte pastels, alles goed op elkaar afgestemd, en zoals altijd: van prachtige kwaliteit. Roos & Tijn is ook dealer geworden van een paar nieuwe merken: Moodstreet, KidzArt, DeeluXe en Cars Jeans. 

Hippe merken, vrolijk en, niet onbelangrijk: betaalbaar ! De hippe coloured jeans van Cars bijvoorbeeld is er al voor slechts € 29,95.

Wat ons betreft mag de zomer beginnen…..!

 

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven