Met Lief! naar de camping

Kamperen, voor veel gezinnen met kinderen het ultieme vakantiegevoel.  Om alvast in de stemming te komen voor deze zomer kun je tweede Paasdag een kijkje nemen bij de megastore van Obelink in Winterswijk. Weer eens wat anders dan een bezoekje aan de paasmarkt.

Lief! foto van kids in slaapzak 2015Samen met  Lief!Lifestyle heeft Obelink een hele lieve en ook stoere kampeerlijn voor kids en volwassenen opgezet. Welke moeder kent het merk Lief! nou niet, van de kleurrijke kinderkleding en andere artikelen met het typische Dutch Design. De kampeerlijn is een hele brede collectie geworden met familytenten, pop up tenten, strandtenten, bolderkarren, slaapzakken, servies, stoelen, verlichting en nog veel meer. In de megastore van Obelink kun je al deze nieuwe artikelen bekijken en uittesten. En ben je erg gecharmeerd van de producten, Obelink geeft speciaal in het paas-weekend twintig procent korting op alle Lief! artikelen. Ook is er een kleurwedstrijd met als hoofdprijs een gezinsabonnement van de Julianatoren. Verder zijn er nog diverse andere verlotingen van o.a. Crocs, Shiwi, Teva en Regatta.  Ice Peak geeft punchballonnen weg.

De firma  ACSI is aanwezig met een uitgebreide serie campinggidsen en met informatie over campings en Campingaz geeft diverse demo’s met de barbecue.

Obelink is een veelzijdig 25.000m² groot en sfeervol belevingspark met mini  Zoo waar jong en oud zich prima kan vermaken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven