Microgolfovensloffen die je kan opwarmen: weg met die eeuwige koude voeten

Heb jij ook altijd zulke koude voeten? In de zomer, maar natuurlijk vooral tijdens die vreselijke winter? En je kan ze op de verwarming leggen zo lang je wilt… Ze worden altijd weer koud. Dat schijnt dus een echte vrouwenkwaal te zijn he, koude voeten. Maar er is wat aan te doen. Een hele handige uitvinding: microgolfovensloffen. In dit blog lees je er meer over. En hoewel de naam anders doet vermoeden: het is geen rocket science. Maar wel een echte uitkomst voor (met name) vrouwen die altijd koude voeten hebben.

Lees ook: Last van koude voeten is dus géén aanstellerij maar ’n echte vrouwenkwaal

Warme sloffen en pyjamadag

Heerlijk vond ik dat vroeger, om in de vakantie bijvoorbeeld een lekkere pyjamadag te hebben. Noodzakelijk vond ik het dan wel om lekkere warme pantoffels daarbij te dragen (dat heb ik nog steeds trouwens). Want als je voeten eenmaal koud zijn… dan krijg je het zelf helemaal koud! Maar er zijn hele fijne pantoffels voor dit jaargetijde. Nu ook in 3 modellen leverbaar speciaal voor kinderen. Het schaap,de koe en de tijger! 

Microgolfovensloffen: altijd warme voeten

De nieuwe generatie voetenwarmers voor de magnetron, gevuld met een speciaal voor de magnetron ontwikkeld mengsel van 100% natuurlijke gierst en munt. Als een heerlijk warm voetbad in bed of op de bank. Ca. 90 seconden in de magnetron en de pantoffels houden je voeten urenlang warm, perfect!  De nieuwe vorm van doorbloeding. Ideaal ter ontspanning en als hulp bij het inslapen, want zeg nou zelf… met koude voeten in slaap komen dat lukt bijna niet toch? Daarom ga je voor warme voetjes met microgolfovensloffen.

Ideaal in elke comfortabele rustpositie: bij het lezen, tv-kijken of lekker luieren op de bank. Je hele voet wordt verwarmd en de doorbloeding gestimuleerd. Vermoeide voeten kunnen ontspannen terwijl de innovatieve warmtepantoffels werken als een pulserende watermassage. Fijn om voor jezelf te kopen, maar ook leuk om als 5 december kado of voor de kerst onder de boom.

Ook voor grote mensen

En nu die handjes de lucht in….oh nee….die voetjes de lucht in! Enne, denk nou niet dat die microgolfovensloffen er alleen voor kinderen zijn. Ook voor dames zijn er hele trendy modelletjes. Zodat je niet met van die gekke berenpoten hoeft te gaan lopen 😉 . Dus steek lekker de open haard aan en schenk jezelf een lekker wijntje in. Een warme choco voor de kids. De microgolfovensloffen eventjes in de magnetron, en er staat jullie een heerlijk avondje te wachten.

Lees ook: Eet jouw wasmachine sokken? Met deze simpele lifehack los je dat op!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven