Mijn 2013

Wat mooi om te zien dat zoveel mensen 2013 ‘overdenken’.  Overdenken op bijvoorbeeld de Social media. Voor mij was 2013 een bijzonder jaar. Een jaar van ondernemen, zorgen voor, houden van, hard werken, liefhebben, koesteren, genieten, maar ook een jaar van afscheid nemen. Afscheid nemen van mijn lieve mama. Hoe verdrietig het zo nu en dan ook was, ik wens eigenlijk voor 2014 ‘ongeveer’ hetzelfde.

Ik hoop op een jaar vol ondernemen, zorgen voor, houden van, hard werken, liefhebben, koesteren, genieten, maar ook verdriet. Waarom? Omdat het nu eenmaal bij het leven hoort en ik hou van het leven. Mijn leven.
Het zou niet realistisch zijn om alleen het mooie te wensen, het levert onnodige teleurstellingen op. Daarnaast heb ik het afgelopen jaar gezien dat verdriet je als gezin ook dichter bij elkaar kan brengen, hoe moeilijk het ook is. Ik heb geleerd dat zorgen voor heel fijn kan zijn, zeker ook als het om je ouders gaat. Geleerd dat ik meer ‘kan’ op dat gebied dan ik ooit heb durven dromen. En wat ben ik daar blij mee als ik daar aan terug denk.

Blij ben ik ook met de fouten die ik gemaakt heb, omdat ik ervan heb kunnen leren, met de hectiek die 2013 met zich meebracht, omdat ik me realiseer dat zo nu en dan wat tijd voor jezelf vrij maken oké is. Blij ook met de nieuwe mensen die we hebben mogen leren kennen, en daarnaast voelt het ook prima om wat afstand te nemen van anderen omdat dat nu eenmaal zo loopt.

Kort gezegd… ik ben blij met 2013 omdat het een ‘normaal’ jaar was, zoals een jaar in een mensenleven nu eenmaal gaat en voor mijn gevoel ook hoort te zijn. Genieten van de pieken omdat je ook de dalen kent, zeg maar. Doe mij nog maar heel wat van deze jaren en als ik dan toch iets mag wensen… dan wens ik dat ook voor jullie met natuurlijk een hoop liefde erin!

Life is beautiful

 

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven