Mijn excuses aan Cassandra

Van de week schreef ik een blog over de kerstswap waar ik aan meegedaan heb. Zojuist heb ik een tijdje aan de telefoon gezeten met het media bureau wat deze kerstswap georganiseerd heeft en kom ik tot de conclusie dat ik te snel in de pen geklommen ben. Tja… wat zal ik zeggen. Te druk? Te veel aan mijn hoofd? Niet goed genoeg gelezen? Of gewoon niet goed nagedacht. Het zal een gezonde mix zijn van al dit bovenstaande.

Excuses aan Cassandra

In ieder geval heb ik wel iets over het hoofd gezien. Namelijk de mail waarin aangegeven stond wie er voor mij een cadeautje heeft uitgekozen. Cassandra van Momambition. Daarnaast heeft ze ook nog eens een hele goede reden bedacht waarom ik misschien wel blij zou worden van een elektrische deken.

Jullie weten dat ik de nodige kilo’s kwijt ben geraakt de afgelopen weken door het Newfysic programma wat ik gevolgd heb. Cassandra ging er van uit dat ik -doordat ik die kilo’s kwijt ben- het misschien wel wat kouder heb zo nu en dan en dat een elektrische deken dan wel eens fijn zou kunnen zijn. Een legitieme reden! Een elektrische deken waar je overigens OP ligt en niet onder, duhuh. Check mijn Kerstswap blog maar als je denkt… waar heeft zij het nou weer over?

Afijn, ik wil bij deze Cassandra dus nog wel even bedanken, want in mijn vorige blog ben ik misschien wel te ondankbaar overgekomen en dat was uiteraard niet de bedoeling. Sterker nog… Cassandra heeft heel erg haar best gedaan, want ze heeft het media bureau benaderd om een ander cadeau uit te kunnen kiezen dan ze in eerste instantie via de mail had doorgekregen. Iets wat ik misschien ook wel had kunnen doen als ik even nagedacht had. Maar in de drukte heb ik dus niet verder gedacht dan mijn neus lang is.

Gewoon niet meer doen Joyce

Goed, om een lang verhaal kort te maken en niet teveel door het slijk te kruipen… ik ben tot de conclusie gekomen dat zo’n swap eigenlijk gewoon niets voor mij is (en dat wist ik al wel). Mocht ik een volgende keer weer eens zo’n gek besluit nemen, willen jullie me dan weer even waarschuwen? Via dit media bureau zal het niet meer gebeuren in ieder geval, zij hebben beloofd mij tegen mezelf te beschermen de volgende keer 😉 .

Oja en Patricia Tap-Stam… jij mag van mij de elektrische deken hebben, komt hij toch nog goed terecht!

Hi, welkom bij lifestyle blog MamsatWork. Ik ben Joyce, content creator en internet ondernemer, getrouwd en moeder van een puber en een tiener.

Dit platform is van een persoonlijk blog uitgegroeid tot een lifestyle platform waar dagelijks nieuwe artikelen verschijnen. Een veelzijdig blog met onderwerpen als lifestyle, interieur, food, ondernemerschap, opvoeding, reizen, uitjes, fashion en DIY.

Je vindt hier volop inspiratie. Heb je vragen? Mail me!

2 gedachten over “Mijn excuses aan Cassandra”

  1. Hah! Ik dit was niet nodig geweest hoor, maar vindt het oprecht wel echt heel lief van je! Ik heb inderdaad even contact opgenomen omdat de drie cadeaus waar ik uit kon kiezen vast en zeker al in je bezit waren en ik met een mooie gedachte iets voor je wilde uitkiezen. Dat dit dan niet zo in de smaak valt is het risico van het vak haha! Maar i feel you omtrent de verzending. Is ook iets wat ik heb benoemd in mijn artikel. Gelukkig heb je iemand blij kunnen maken ermee, fijne feestdagen! Liefs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven