Rock chick: zelfs de liefste meisjes hebben een stoer kantje

Mijn meissie (ja die ene die ook nogal eens egoïstisch kan zijn 😆 ), is een op en top rock chick. Met haar 6 jaar zingt ze de pan uit. Ja je leest het goed, ze zingt de pan uit, niet swingt. Alhoewel ze ook graag swingt hoor, maar daarin raakt ze nog wat snel verlegen.

Maar zingen? Mèn, de hele dag door! Geen probleem als er anderen in de buurt zijn, alhoewel het stemgeluid dan wel ietwat gedempt is. De nieuwe Anouk als je het mij vraagt 😛 . Ieder zangprogramma wil ze zien/horen en ze heeft haar mening direct klaar bij The Voice.

De Rock Chick outfit

rock chick

Maar een Rock Chick heeft natuurlijk niet alleen een toffe stoere stem, zij kleedt zich ook rockie! En dat is ons gelukt. Check de outfit maar eens die ze aanheeft. Héél divers!

B By Bridget

Een shirt van B By Bridget uit de collectie van Bridget Maasland. Ik geloof niet dat ze nu nog steeds ontwerpt maar dit shirt vind ik best wel een stoer ding uit haar eerste collectie. Dat shirt hebben we gecombineerd met een Molo legging Tiger Stripe en een Molo rokje wat zwiert (is een pré, dat snap je wel natuurlijk). Tja, en toen… de schoenen. Ze heeft zwarte laarsjes dat wel, maar dat vond ik een beetje saai.

Red Rag

Nu had ik nog een doos liggen met Red Rag laarsjes die ze mocht testen. Rode laarsjes met een bloemmotief op de zijkant. Eerlijk gezegd was ik er niet direct verliefd op… totdat … je begrijpt het al… totdat ik ze uit de doos haalde en ze aantrok bij deze outfit. Jemig zeg, wat zijn ze stoer! Zo goed om te zien dat een outfit eigenlijk een totaalplaatje is waarbij het een het ander kan versterken. De reacties waren ook enorm positief. Nu hoef ik je niet meer te vertellen dat Red Rag zo’n goed merk is, dat weten we allemaal al. Maar waar ik me dus wel over verbaasd heb is dat een zo ‘ogenschijnlijk soft en zachtaardig laarsje’ zo’n andere uitstraling kan krijgen bij deze outfit. Misschien dat de donkere neuzen er een bijdrage aan hebben, of dat het haar gekke bekken zijn 😉 , maar wij zijn in ieder geval helemaal blij met deze aanvulling voor onze Rock Chick.

Winactie rock chick boots

Heb jij een meisje-meisje wat je tot een rock chick wil omtoveren, of heb je al een rock chick die je gewoon een beetje wilt verwennen? Doe dan mee aan onze winactie! We hebben namelijk nog een paar van deze Red Rag laarsjes die we mogen weggeven! Maat 30 hebben we liggen, dus check even of dat dat de juiste maat is voor jouw rock chick! De winactie loopt tot 22 November 2015.

Geef hieronder even een reactie als je kans wil maken en deel ons bericht op facebook.

Let op: deze winactie is verlopen. De winnaar heeft bericht gehad.

 

 

42 gedachten over “Rock chick: zelfs de liefste meisjes hebben een stoer kantje”

 1. Ik doe heel graag mee voor mijn eigen rockchick om kans te maken op deze mooie laarzen in maat 30! Hier zou ze heel graag de winter mee willen inspringen!

 2. Avatar foto
  Sabine Hensens

  Oh ze zijn zeker ontzettend stoer, maar met een zacht kantje ^_^ Ik zou ze dolgraag willen winnen voor mijn dochter Mara ennnnnnnn ze heeft toevallig maat 30 🙂 🙂
  Wat zou dat een mooi cadeau voor haar zijn!! Een mooie foto opsturen als ze wint doe ik graag 😉

 3. Avatar foto
  denise hendrikse-groffen

  mijn meisje faye rockt de hele dag door!! ze pingelt op haar gitaar, danst erop los met haar mp4 of tablet en springt de hele kamer door!! jazeker! DIT zijn DE laarsjes voor Faye!! superstoer en megahip!! en…. precies haar maat!!! ohh wat zou ze daar trots op lopen!!!! 😀

 4. WAUW!! Dit is echt superleuk.. wat een WAANZINNIG laarsjes van RedRag gaan jullie weggeven.. zowieso al een geweldig merk, maar deze laarsjes overtreffen alles! wat een HIP & GAAF kleurtje ook 😀 Zouden mijn dochtertje echt GEWELDIG staan… en laat ze nu ook maatje 30 hebben.. nouja, eigenlijk 29.. maar die worden al wat krapjes… dus 30 zou perfect zijn! Ohhhh deze actie komt als geroepen.. hopelijk mag m’n meisje binnenkort pronken in deze beauty’s, zou TE GEK zijn! SPANNEND! FINGERS CROSSED, liefs Nathalie! p.s: uiteraard ook op Facebook gedeeld 😀

 5. Ik doe graag mee voor mijn 4 jarige dochter elise die toevallig maat 30 heeft en deze laarsjes echt helemaal te gek vindt! Ik volg en like en deel via fb: melissa.vanstipdonkmaas.

 6. Toen ik deze laarsjes zag, vond ik ze meteen helemaal te gek. En helemaal passen bij mijn vrolijke, stoere maar toch ook meisjesachtige dochter. En dan zijn ze ook nog eens te winnen in haar maat, maat 30!

 7. Avatar foto
  Bianca Hoogduin

  Wat zou dat gaaf zijn voor mijn jongste dochter! Perfecte laars, perfecte kleur, perfecte maat. Voor een perfect stoer meisje. Stoer ook omdat ze gisteren gaatjes geprikt kreeg in haar oren en geen traan heeft gelaten. Super stoer is ze en we zijn apetrots op haar.

 8. Geweldig! Mijn meisje, die nu al net zo’n schoenengek is als mama gaat hier heel erg gelukkig van worden.. 🙂 Wie ziet zijn meisje nou niet gelukkig?

 9. Ja, mijn kleindochter heeft deze maat en die zou ik erg blij maken met deze toffe laarzen.
  Heeft ze vaak nodig in dit land, als ze buiten speelt.

 10. Supermoooiiiiiiiiiiiiii voor mijn zesjarige meisje, die deze laarsjes helemaal GEWELDIG vindt!!!! Stoer en schattig tegelijk…

 11. Onze jongste dochter is echt het “STOERTJE” van de familie, dus die laarsjes zouden haar geweldig staan!
  Toen ze pas uit school kwam, stond de rits van haar zilveren laarsje open, terwijl het lipje bovenaan stond, ….zo balen! Zou dus perfect uitkomen!

 12. Yesss mijn meisje heeft mt 30..! 😀
  En ze is net uit haar laarsjes mt 29 gegroeid dus ik doe heel graag mee!
  Ze zal deze kleur helemaal te gek vinden ♡♡

 13. Gaaf! Hier ook zo’n danseresje, zangeresje , roch chick in huis. Echt kei gave laarsjes. Dochterlief heeft maat 30

 14. Ja die zijn super gaaf! Weet zeker dat mijn stoere meid die helemaal geweldig vind. Kunnen we samen rocken op de Stones met stoere boots! Maat 30 heeft ze nu dus ik hoop dat ik ze win ! Ps maat 40 mag ook 😉

 15. Wat een gave laarzen!! Die zou ik en mijn dochter graag winnen.
  Ze is gek op vrolijke gekleurde laarzen en laat deze nou net in haar maat zijn 🙂
  Helemaal in haar eigen eigenwijze kledingstijl.

 16. Mijn kleine meid doet meestal mee met haar grote zus: roze en roesjes. Maar eigenlijk is ze veel meer op haar gemak als rock chick. Een stoer rokje en ondeugde blik: dat is typisch mijn meisje!
  En nu zijn haar laarsjes (die we een paar weken geleden hebben gekocht) ook eigenlijk aan vervanging toe… Slechte kwaliteit of te intensief gebruik?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven