Backstage bij Miljoenenjacht met 26 kofferguys

Misschien heb je een tijdje geleden mijn post over viral gaan op Facebook gelezen. Hierin vertelde ik over hoe ik een berichtje postte op de pagina van de Postcode Loterij, waarin ik Linda de Mol vroeg om 26 kofferguys in plaats van koffergirls in het programma Miljoenenjacht. Toen schreef ik: ‘Al met al vond ik het ‘viral gaan’ een hele leuke belevenis. Onvoorstelbaar wat een simpel berichtje op Facebook kan doen. Als ik het dan ook nog eens voor elkaar krijg dat er écht 26 mannen de koffertjes gaan openen dan is mijn actie wat mij betreft helemaal geslaagd!’ En of de actie geslaagd is! Gisteravond was het zover; Miljoenenjacht met 26 kofferguys. 26 knappe kerels mét koffertje in het programma en ik mocht bij de opnames zijn!

Miljoenenjacht met 26 kofferguys

260.000 likes voor Miljoenenjacht met 26 kofferguys

Nog even terug naar dat viraal gaan op Facebook. Alsof 46.000 likes nog niets was, vroeg Linda de Mol een paar weken geleden om 10.000 likes per koffertje. 260.000 likes in totaal. ‘Waar moet ik die vandaan halen?’ dacht ik, maar even later liep de teller alweer op. Diezelfde avond stond de teller nog op 200.000 likes. Vorige week werden de 260.000 likes gehaald en kreeg ik van Endemol een uitnodiging om de opnames van Miljoenenjacht mét 26 kofferguys bij te gaan wonen 😉 .

Miljoenenjacht met 26 kofferguys

Deelnemers vol verwachting

Het bijwonen van de opnames was écht leuk! Vijfhonderd deelnemers van de Postcode Loterij kwamen naar Amsterdam, allemaal even verwachtingsvol. De deelnemers fantaseerden voorafgaand aan de opnames er op los over wat ze met een groot geldbedrag zouden gaan doen. Vakanties, verbouwingen, de studiekosten van de kinderen, het kwam allemaal voorbij. Mijn man Henk en ik kregen een rondleiding door de studio, waardoor we als enigen alvast zagen wat voor auto er tijdens de show weggegeven zou worden. EEN BMW CABRIO!

Miljoenenjacht met 26 kofferguys

‘Mijn’ mannen van Miljoenenjacht

Voorzien van een hapje en een drankje werden we backstage neergezet, waarna de show van start ging. Eerst kwam Linda de Mol op, en daarna: de mannen! De bekende dansschoolleidster Lucia Marthas had de casting verzorgd, en dat had ze voortreffelijk gedaan. Blank, donker, Aziatisch, blond, bruin, gekruld en kaal; er was voor ieder wat wils. Ik heb er echt van genoten om te zien wat voor mannen van de trappen af kwamen! Niet alleen omdat ze fijn waren om naar te kijken, maar ook omdat dat het gevolg was van mijn actie. Het voelde een beetje alsof het ‘mijn’ mannen waren. Dat had ik toch maar even mooi voor elkaar gebokst voor heel mannenliefhebbend Nederland!

Miljoenenjacht met 26 kofferguys

Klotsende oksels

Na afloop van de show werd ik met deze mooie mannen nog even op de foto gezet. Ik werd door de mannen de lucht in getild, terwijl er nog duizend mensen op de tribunes zaten… Een heel tof moment, maar eerlijk is eerlijk, ik kreeg er wel klotsende oksels van 😀

De show op zondagavond

Doordat wij de opnames backstage bijwoonden hebben wij een heleboel extraatjes kunnen zien, maar was het soms moeilijk te verstaan wat er in de studio werd gezegd. Natuurlijk zaten wij zondagavond dan ook op het puntje van de stoel te kijken naar de show. Ik vond het fantastisch. 26 knappe mannen op de buis, maar de mooiste man (die alle geintjes van zijn collega’s en vrienden de afgelopen weken toch maar moest incasseren) zat naast mij thuis 😉 .

In 2015 werd Bente geboren. Zij maakte van mij een moeder. Daarvoor was ik al vrouw van, vriendin van en dochter van. Beroepsmatig was ik al tekstschrijver/blogger. Na een paar jaar werkzaam te zijn geweest bij een regionale krant koos ik er na de geboorte van mijn dochter voor om me te storten op het freelance bestaan als tekstschrijver/blogger. Ik schrijf over heel uiteenlopende thema's; gezondheid, budget en het ouderschap, maar ook over Friesland, de mooiste natuurgebieden en bijzondere ontmoetingen.

2 gedachten over “Backstage bij Miljoenenjacht met 26 kofferguys”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top