Mindfulness festival Happy Spirit Days: jouw (spirituele) feestje

Bij een festival denk je vast niet meteen aan mindfulness. Eerder aan modder, vieze wc’s en een bierdouche op zijn tijd. Kortom: het gemiddelde festival heeft meer met losing your mind dan met mindfulness te maken. Begrijp me niet verkeerd: ook dat heeft zo zijn charmes. Maar tegenwoordig moet ik daar wel zo’n twee dagen van bijkomen. Of in ieder geval minstens net zo lang als ik in de drek heb staan springen. Daarom staat er voor deze zomer ook vast een feestje op de planning waar je juist lekker van oplaadt. Tenminste, dat is de bedoeling 😉 . May we introduce: Mindfulness festival Happy Spirit Days.

mindfulness festival

Festival voor Happy Spirits

Geen metal maar een moestuin. Geen schraal belegde pizza-punt (voor de prijs van 3 munten) maar een bourgondisch vegan dinner. We geven toe: dat klinkt nou niet direct als een festival. Maar denk er een aantal grote namen bij. Een vrolijk versierd boerenweiland. En foodtruck Happy Belly 😉 . Dan begint het er al op te lijken, nietwaar?

Toch is mindfulness festival Happy Spirit Days een festival in een wel heel ander jasje. Geen grote festivaltenten, maar een oude boerderij. En in plaats van verdrukt te worden in de menigte, heb je op het mindfulness festival alle ruimte. Klinkt als het ideale festival, of niet soms? 😉 .

Lees ook: Ontspannen, hoe moest dat ook alweer?

Kom tot jezelf op ’n mindfulness festival

Mindfulness festival Happy Spirit Days wordt gehouden van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juni, van 10:00u tot 18:00u. Op een prachtige locatie. Een privéboerderij in Blaricum vormt het ‘festivalterrein’. Het is dan ook een kleinschalig festival. Interesse? Wees er dan snel bij, want er zijn per dag niet meer dan 200 kaarten beschikbaar. Wat nog wel een voordeel oplevert: geen uren in de rij om uiteindelijk boven een vies festival toilet te kunnen hangen 😉 . Kaartjes scoren of het programma checken doe je hier.

Op het mindfulness festival vind je dus geen volle tenten in afwachting van de volgende rockband. Wel yoga workshops, Feng Shui tips voor in huis, en een meditatiecursus. Toch even bijkomen, dan doe je een chillsessie op het boerenerf. Kan je meteen even je tenen laten lezen, of een medium bezoeken. En als je daar nog niet ontspannen van wordt is het ligconcert altijd nog een optie 🙂 .

Festival van alle markten thuis

Of je nou gaat voor het mediteren, de lekkere hapjes of gewoon van lekker shoppen houdt: dit mindfulness festival is van alle markten thuis. Maar één ding staat centraal. Zoals ze het bij de Happy Spirit Days zelf zeggen: “Inspiratie voor hart en hoofd, maar altijd met beide voeten in het boerderijgras.” En dat klinkt toch een stuk aantrekkelijker dan: Een aanslag op het lichaam, maar altijd met beide voeten in de drek. Of niet soms? Mindfulness festival: here we come!

Lees ook: Doe de test – heb jij genoeg rust in je hoofd?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven