Minéral 89 Ogen; ideale combi samen met een goede cappuccino

Het is al weer even geleden dat ik een beauty review gedaan heb, en ik ben dan ook helemaal enthousiast dat ik jullie wat meer mag vertellen over Minéral 89 Ogen van Vichy. Helemaal omdat deze oogcrème als geroepen komt. Hij werkt namelijk bij uitstek om de huid rond de ogen gladder te maken en de donkere kringen en wallen onder je ogen zichtbaar te verminderen.

En kijk, in tijden van drukte -zoals met onze op handen zijnde verhuizing- dan kan ik wel wat extra’s gebruiken. Vichy’s
Minéral 89 Ogen dus.

Mineral 89 ogen, Vichy

Minéral 89 Ogen van Vichy

Het doel van deze hydraterende oogcontour crème is dus het verminderen van fijne lijntjes onder de ogen (die zitten er voldoende) en de donkere kringen. Je gebruikt de crème in de ochtend en in de avond voor het beste resultaat. Zo gezegd zo gedaan dus ik ga aan de slag met de tips tegen huidveroudering en deze ooggel.

Minéral 89 Ogen is overigens het kleine zusje van Minéral 89 zelf, een crème tegen agressieve invloeden zoals vervuiling, stress en vermoeidheid die je huid hydrateert en laat stralen. Ook al is de laatste geschikt voor alle huidtypes, rondom de ogen is het van belang om de kwetsbare huid nog net iets voorzichtiger te behandelen.

Review van de Minéral 89 Ogen crème

Laat ik eens beginnen met de buitenkant. Wat een stijlvol flesje. Ik hou van deze kleur blauw en het oogt zo in het flesje al fris, ongeacht wat het met je ogen doet 😉 . Een pompje is ook altijd handig en hygiënisch voor het aanbrengen, alhoewel het even afwachten is of dat je het flesje er helemaal mee leeg kan krijgen, dat is dan weer een klein nadeel van zo’n pompje.

De oogcrème van Minéral 89 ogen is een licht frisse ooggel waar je maar een klein druppeltje van nodig hebt, dat is fijn. Aan de andere kant vind ik de gel niet zo prettig smeren. Maar dat is nu eenmaal een ‘gel’ effect. Van gewone oogcrème heb ik altijd het idee dat het wat beter intrekt en mijn huid er wat zachter van wordt. Aan de andere kant laat de gel -als hij eenmaal ingetrokken is- absoluut geen vettig gevoel achter, dat vind ik dan weer positief. Even laten intrekken en je kan zonder problemen een oogpotloodje opdoen zonder dat het uitloopt. Er zit geen sterke geur aan de gel, ook dat vind ik een pluspunt.

Ik breng de Minéral 89 aan onder mijn ogen met een licht kloppende beweging om de hyalonzuur, het mineraalwater en de cafeïne zijn werk te laten doen. Hyalonzuur heeft een hydraterende werking en dat zie ik zelf ook terug als ik deze ooggel gebruik. Alhoewel ik niet iedere dag hetzelfde resultaat lijk te boeken, maar dat zal ongetwijfeld andere oorzaken hebben. Lees: laat naar bed, een paar wijntjes op, and so on.

Resultaat na 2-3 weken

Ik gebruik de ooggel inmiddels een paar weken en zie na gebruik inderdaad een frissere uitstraling. Het is alleen niet zo dat dat een blijvend resultaat is. Het hydrateren moet ik dus wel in stand houden om die frisse look te behouden. Maar hé, ik ben al lang blij dat ik zo nu en dan in ieder geval wat minder vermoeid uit mijn ogen kijk en dat zelfs zonder mijn dagelijkse cappuccino.

Een flesje Minéral 89 Ogen van Vichy is gelukkig niet zo heel duur en zoals ik het nu inschat kan je daar zeker wel een aantal maanden mee vooruit. Online vind je deze ooggel hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven