Minerale zonbescherming: veilige en pure bescherming tegen de zon

Veilig genieten in de zonHeb jij er al eens over nagedacht hoe veilig je zonnebrand eigenlijk is? Dat de zon gevaarlijk kan zijn weten we wel. Maar ook je zonnecrème is niet altijd even beschermend als die claimt te zijn. Het is daarom altijd slim om voor minerale zonbescherming te gaan. Op basis van natuurlijke ingrediënten, zodat je onbezorgd de zon in kan. In dit blog lees je er meer over.

Lees ook: Ook bij aftersun ga je alleen voor écht veilig smeren

Oh wat is het leven fijn, in de zon!

Word jij ook zo blij van de zon? Tja, wie niet! Wij in ieder geval. Mensen worden blij van de zon en trekken erop uit naar het strand, zwembad en speeltuin. Een beetje zon is goed voor ons. Fijn vitamine D opdoen en een kleurtje krijgen. Zie je er ook meteen een stuk gezonder uit. Maar het is ook belangrijk om veilig te zonnen en je huid te beschermen tegen de schadelijke invloed van de zon, dat weten we allemaal. Met de minerale zonnebrandcrème van webshop Green Jump bescherm je je huid, en de extra kwetsbare huid van kinderen, op een natuurlijke manier tegen de zon. Geen nare stoffen maar puur, met biologische ingrediënten, met Natrue keurmerk en op basis van mineralen. Zo kunnen jullie zonder zorgen genieten van de zon deze zomer.

Minerale zonbescherming voor veilig zonnebaden

Manon Gagic, mede-eigenaar van Green Jump heeft zich uitgebreid verdiept in zonnebrandcrème en voor hun webwinkel gekozen voor merken zonnebrandproducten die de huid goed beschermen en geen nare stoffen bevatten. De zonnebrand die je doorgaans bij de drogisterij koopt zijn synthetische zonnebrandcrèmes die in je huid trekken. Het grote voordeel van minerale zonnebrand is dat het op je huid een laagje vormt en op die manier je huid beschermt tegen uva en uvb straling. Na het opsmeren beschermt mineralen zonnebrand direct, je hoeft dus niet een uur te wachten maar je kan gelijk lekker in de zon zitten en je kindje kan gelijk spelen. Jullie zijn beiden beschermd.

mineralen zonnebrandcreme

Heb jij of je kind een gevoelige huid? Ook of eigenlijk juist dan is minerale zonnebrandcrème ideaal. Er zitten geen vervekende stoffen in die je huid kunnen irriteren. Een spray of een crème voor lichaam of gezicht tot en met factor 50 vind je bij Greenjump. Voor iedereen een zonbescherming die past bij zijn of haar huid zonder nanodeeltjes. Wil je nog meer lezen over minerale zonnebrand? Check dan ook eens dit blog: Welke zonnebrand voor baby en kind.

Lees ook: Je kinderen insmeren tegen de zon is jouw verantwoordelijkheid

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven